| NH4OH a întrebat:

Băieți, cum ați vedea fata perfectă pentru voi sau care v-ar atrage? Calități morale, dar și fizice ( care sunt un bonus pentru voi ).
Dau fundă random.

Răspuns Câştigător
| Clantza a răspuns:

Sa nu ceara atentie in stanga si in dreapta mai mult decat este cazul(ma refer fata de cei din jur), sa aiba simtul umorului, putin alintata, SA POATA SA SE UITE LA FILME FARA SUBTITRARE (la cele in engleza, bineinteles, caps lock pentru ca ma scot din sarite subtitrarile care ocupa jumate de ecran, desi nu e un capat de pamant), sa isi dea seama ca atunci cand n-are dreptate, n-are dreptate (cand se iveste o ocazie de cearta big grin) si sa-i placa plimbarile(role/bicicleta/pe jos, nu conteaza). Si comunicarea, era s-o uit, sa vorbeasca cu mine orice ****, nu ma intereseaza daca i se pare stupid, sa imi zica daca vrea ceva sau daca nu-i convine ceva. Calitatile fizice vin ca bonus dupa cum ziceai si tu, nu ma intereseaza "ţâţe/c*r(wow, pot scrie ţâţe dar c*r nu, doar in dragoste si sex...ok)" Probabil asta cred femeile despre barbati, ca aspectul fizic conteaza cel mai mult pentru noi...nope. Singura chestie pe care n-o agreez la o fata este sa fie grasa (si nu ma refer sa aiba putina burtica, e chiar placut sa tii in brate o fata care e facuta si din altceva in afara de oase, dar cand acul cantarului iese din cadran sau in loc de cifre iti arata "ERR", atunci avem o problema. Stiu ca numarul cazurilor de supraponderabilitate este in crestere, dar da-o dracu de treaba. Nu e greu sa mananci doar cand ti-e foame si sa faci putina miscare din cand in cand. Da, dupa cum v-ati dat seama din lungimea parantezei, am ceva cu grasele.). Pentru mine, zambetul este cea mai buna calitate fizica a unei fete. Este genial dimineata cand te duci sa iti faci cafeaua sa iti vezi iubita intrand in bucatarie putin adormita, nemachiata si cu un zambet larg pe buze. (putin cheesy dar este cel mai placut sentiment)

Din pura curiozitate, raspunzi si tu la aceeasi intrebare adresata de tine dar despre baieti? happy

| NH4OH explică (pentru Clantza):

Mersi pentru romanul ce l-ai scris. Cu siguranță asta nu este tot, ci doar principalul.
Păi, mie mi-ar plăcea ca băiatul să fie unul simplu, fără fițe, amuzant, sincer, să mă înțeleagă, să-i placă să ne plimbăm împreună ținându-ne de mână, să nu mă respingă în preajma grupului nostru sau să îi fie rușine cu mine ( să mă arate prietenilor).Nu-mi plac fițele și băieii ăștia " șmecheri " cum sunt cei mai mulți în zilele de azi: freză cu tona de gel, turul pantalonilor până la genunchi și ochelarii de soare ca oglinda nelipsiți. Aș prefera să nu fie unul căruia să-i placă cluburile și să mă oblige să mergem acolo, ci mai degrabă să stăm împreună acasă, la un film, pe pc, să râdem, să facem diferite activități. Să nu fie un obsedat s-e-x-u-a-l reprășându-mi că dacă nu vreau să fac nimic cu el, nu-l iubesc. Să fie inteligent și să nu fie ușor de păcălit. Nu-mi plac tipii cu o masă musculară foarte exagerată ( pe post de iubit), dar ca prieten, e ok. Nu știu, mă sperie într-un fel și nu aș vrea să fie o gorilă pe lângă mine și să nu-l pot lua ușor în brațe. Ca fizic : nu aș vrea să fie cu peste 20 cm mai înalt ca mine.
Nu am nimic împotrivă dacă înjură, dar nici fără rost și de mamele tuturor.
Mi-ar place să fie sincer și timid, dar în același timp curajos și tupeist, să mă simt în siguranță lângă el.

| Clantza a răspuns (pentru NH4OH):

"Cu siguranță asta nu este tot, ci doar principalul." Ba da, cam asta este tot, cel putin in momentul de fata nu ma pot gandi la ceva mai mult. Din ce am scris mai sus reies si alte calitati pe care nu cred ca are rost sa le explic in detaliu(intelege/vorbeste engleza=nu este obsedata de manele, ii plac plimbarile=nu este genul "party animal" s.a.m.d.). Dragute standarde, nu ma intereseaza de restul lumii dar tara asta are nevoie de mai multe fete ca tine happy.

| NH4OH explică (pentru Clantza):

Îți mulțumesc mult. Mă ajută și mă motivează gândurile pozitive happy

12 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Cea care nu cersete atentia tuturor maimutelor si care se bazeaza pe calitatile morale ci nu pe cele fizice.
Evident, nici cele din urma sa nu lipseasca cu toate ca cele morale sunt mai importante.(Mult mai mult)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înălțime: sub 1.70.
Păr: brunet.
Ochii: nu contează.
Nici prea grasă nici prea slabă.
Să îi placă jocurile video.
Să nu aibă 15 straturi de machiaj pe față.
Să nu fie obsedată de facebook.
Să nu asculte manele.
Să îi placă câinii.
Să fie inteligentă.
Să nu fumeze.
Să nu înjure mai mult decât mine.

| doreal a răspuns:

Daca voi nu sunteti perfecti, de ce pretindeti ca altul sa fie?

| NH4OH explică (pentru doreal):

Nu ne refeream la perfectul acela la care te gândești tu, ci la perechea -potrivită- pentru noi.

| doreal a răspuns (pentru NH4OH):

Aaa, acum am inteles happy.

| justadream94 a răspuns:

Aspect fizic placut..sani bine conturati,fund apetisant. distante intre coapse(un triunghiulet) abdomen plat, picioare lucrate, fara celulita, intelingenta, rafinamnet, eleganta si bun gust
ambitie si determianre

sunt foarte pretenitos... daca vrei parere concreta intreaba pe privat.

| NH4OH explică (pentru justadream94):

Da, frumoasă descriere. Însă și tu ar trebui să ai multe pentru a obține lucrurile dorite.

| justadream94 a răspuns (pentru NH4OH):

Pai sincer sa fiu fara sa par arogat, am destule zic eu..si pentru a ma intelege mai bine am pretentii mari, foarte mari chiar de la mine.
legat de fete..caracterul joaca intr-un final rolul determinant in alegerile pe care le fac..aspectul fizic este primul pas.

| infernu a răspuns:

Sa fie isteata,descurcareata,vorbareata,cu simtul umorului, energica, sa nu fie grasa(obeza), cu zambetul pe buze mereu, cat mai naturala.