Asta e gest de maidan. Un barbat care se respecta si este educat nu ar fluiera niciodata o tipa
oricat de bine ar arata. Fluieratul dupa fete e tipic tractoristilor, muncitorilor din sant si cocalarilor.
Da, bărbaţii respectabili îşi scot batista...
Vor să îți atragă atenția sau poate se cred la târlă cu oile. Aveam un profesor care fluiera elevii când făceau gălăgie în sală.
Daca sunteti prea hmm...cum sa zic..apetisante..atragatoare..bombe.)))))
Dar si voua va place sa fiti fluierate si claxonate...zi ca nu-i asa
Depinde foarte mult de băiat. Eu n-aș face niciodată asta, în principiu respectivul băiat a fost crescut cu oameni de genu și singura lui soluție e să fluiere fetele pe stradă.
Bine zis băiat, că bărbații la fel ca și femeile sunt cuvinte cu greutate și n-ar face lucruri așa stupide. Dar nu doar băieții fluieră după fete, și eu am fost fluierat de unele grupuri de fete. Și fetele când ajung să stea în grupuri prind TUPEU ... O iau razna
Sinceritatea e pe primul loc.
Nu consider "a fi" un gest firesc din partea unui barbat, mai ales cand poti atrage atentia unei femei intr-un alt mod.
Buna.
Un baiat inteligent cu siguranta nu fluiera dupa o fata, asa procedeaza badaranii si ciobanii, la fel si vacarii ca asa sunt ei invatati cand se duc seara dupa vaci sa le ia de la pascut. Se poate intampla uneori sa fii fluierata si la misto.
Apropo, tie iti place sa fii fluierata?