Mdî. Deşi nu sunt băiat cred că ştiu. Băieţilor le plac fetele cu atitudine, cu personalitate. Nu le plac ala care injura "ca la usa cortului" ci, mai degraba cele care stiu cat de cat se foloseasca, chiar si pe cele "mai tari" . Acum depinde si de baiat. Unui "bad boy" ii pot placea astfel de fete, dar totodata si cele inocente.
Chiar daca e adresata baietilor, am vrut sa raspund si eu. E urat ca o fata sa injure, nu da dovada de nimic altceva decat de lipsa de educatie. In liceu ai impresia ca esti cool daca injuri, dar de fapt asta fac toti. Iar pentru ca ai intrebat baietii, cred ca nici lor nu le place, pentru ca eu am pierdut un baiat de care imi placea din cauza ca injuram. Era un baiat mai linistit si nu ii placeau fetele ce vorbeau urat, desi ma placea..si nu a vrut sa stea cu mine din cauza asta. Dar in timp te maturizezi si iti dai seama ca e urat, insa nu multi isi dau seama. Din punctul meu de vedere mi se pare urat din partea ambelor parti sa injure.
Oricine mai scapa cate o injuratura in anumite situatii, sa fie o chesti frecventa e deja educatie proasta
Nu am stiut ca numai baietii au dreptul de a injura. Imi plac fetele care stiu cand si cum sa injure.