| LOoPy a întrebat:

Baieeeti big grin va plac fetele cu, codite? big grin impletite sau despletite?
bretonul la o fata va place "? sau e o fata e mai frumoasa cu fruntea libera? ce ziceti? funda tongue

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Modul in care iti aranjezi parul tine si de forma fetei. Si de alte aspecte. Nu poti spune ca vrei ceva anume. M-a atras un par lung, codite, strans in coc, cret, oricum. Important e sa o avantajeze pe fata. Fiecare este avantajata de alt fel de par, alta atitudine, alte haine, etc. Pot sa vad o fata si sa spun : imi place, e draguta sau ii sta ca naiba sau eventual mai bine cred ca i-ar fi stat asa.

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Daca ii sta bine cu codite de ce nu?

Da, imi place bretonul la o fata.

| Helvete a răspuns:

Cu codite, despletite, eventual tapate smug.
Cat despre breton, aici fiecare dupa cum i se potriveste, fiindca unele au fruntea mai mare si le sta mai bine cu breton.

| lola a răspuns:

Sincer, pe baieti ii doare undeva cum iti faci parul atata timp cat iti sta bine...happy [cred eu]

| perro12 a răspuns:

Sa-ti spun drept nu am preferinte, doar sa-i stea bine.Fiecarei fete ii se potriveste un anumit stil, daca unei persoane ii sta foarte bine cu codite poate alteia nu.

HF

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Buna intrebarehappymie imi place(eu fiind fata) sa-mi fac freza:codite impletite si cu bretonhappy(ca am fruntea mai maresadsi impletite ca e mai atre(da in spic:X)

| sensibilosu a răspuns:

Fiecarei fete i se potriveste un stil dar prefer fetela cu 2 coditze despletite si cu breton

Întrebări similare