| adriana899 a întrebat:

Baieti am o intrebare mai delicata si as vrea sa imi raspundeti sincer
Un baiat care nu are iubita si vorbeste cu multe fete si le spune la toate aceeasi placa gen imi place de tine, consider ca esti potrivita pentru mine si vreau sa ne cunoastem mai bine cum vi se pare? Exista posibilitatea ca acel baiat sa vorbeasca la fel cu acele fete pentru ca nu e sigur care din ele e buna pentru el si vrea sa le cunoasca mai bine?

4 răspunsuri:
| Mellie00 a răspuns:

Scurt si la obiect: va fraiereste pe toate.

| RainmakerX a răspuns:

Buna Adriana! Sincer,eu unul consider ca nu este acel gen care sa fie tipul cel rau stii tu care se gandeste numai la porcarii.
Eu cred ca vorbeste cu mai multe fete pentru a vedea care dintre ele se aseamana mai mult la comportament cat si la gandire cu el in vederea gasirii unei iubite care sa-l inteleaga si alaturi de care sa traiasca momente frumoase,nu numai sa piarda timpul pentru nimic.
Este un baiat bun dar nesigur, de aceea incearca sa vada cine i s-ar potrivi mai bine in rolul de iubita. Pana la urma gandeste bine, daca nu incearca peste tot atunci nu se stie ce pierde, nu?
El vrea sa fie sigur ca sa nu sfarseasca acea viitoare relatie cu o despartire fara efect asa cum fac multe cupluri din ziua de azi.
El cauta ceva de durata cu acea fata, de aceea isi da atat de multa silinta pentru a cauta pe cineva potrivit pentru el.
Este doar parerea mea.Eu nu cred ca vrea sa-si faca un harem personal, daca la asta te refereai.Nu se joaca cu sentimentele lor... vrea doar sa vada care ar fi mai potrivita pentru el, atat.
Succes!

-Blytz-

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Știi tu, aleargă după mai mulți iepuri și nu va prinde niciunul. Nu prea se merită o relație cu el, părerea mea.
Poate se crede vreun macho de se bagă cu mai multe și flirtează cu ele, ori își dorește doar anumite lucruri.
O zi plăcută!

| IonutIoni123 a răspuns:

Nu recomand relatiile cu persoane cunoscute pe fb, crede-ma o sa fi foarte dezamagita dupa cateva zile, iti spun din propria experienta.