| bombonicabombonica a întrebat:

Baieti am o intrebare preferati o blonda mica rau la inaltime si slabanoaga sau o bruneta inalta cu silueta clepsidra

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, nu conteaza, pentru mine aspectul fizic, performanta ei sexuala sau virginitatea ei. Pe mine ma intereseaza sufletul ei, inima, cum gandeste, cat de sincera este.
Frumusetea este un lucru trecator. Sufletul este nemuritor. A te indragosti de trup este ca si cand ai inota in apa, dar stii ca exista si malul celalalt. Pe cand dragoste sufletului este ca si cand mergi pe malul unei ape si la un moment dat dai de o groapa adanca, cu peretii drepti si nu mai poti iesi din ea. Aceea eu o consider iubire adevarata. Trupul, parul le poti aranja. Sufletul, caracterul niciodata. Este un provreb: lupul isi schimba parul, dar naravul nu.
Si o spun din propria experienta.Deci, cauta un baiat care sa nu iti aprecieze trupul, ci sufletul. Altfel risti sa fii ranita, el cand se va plictisi de dumneavoastra, v-a pleca in cautarea unei noi aventuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C texte are baiatu astalaughing

| Iulica_4565 a răspuns:

Da.

desi stim cu totii ca are dreptatewinking

| Denisa a răspuns:

Romeo78 a spus tot ce era de spus. Imi pare bine ca se mai gasesc si baieti ca el, normali, nu doar cocalari care se dau mari "shmecheri" si cand colo sunt doar niste virgini obsedati de masturbare. Ce conteaza ce ar alege baietii? Fiecare are gusturi diferite si crede-ma ca si daca esti blonda si daca esti bruneta tot e cineva acolo pus deoparte pentru tine.

| Selena54 a răspuns:

Nici una nici alta.laughing prefera o satena inalta si slaba dar cu forme tongue

| nighter a răspuns:

Bruneta tongue