Am fost îndrăgostit şi de fete mai plinuţe şi de fete mai slabe. Pentru mine sunt lucruri mai importante la o fată decât fizicul, în special să mă simt bine în preajma ei.
De fapt le prefera pe cele mai plinutze, insa le e rusine sa fie vazuti cu asemenea fete
Pentru ca uni baieti sunt mai prostuti si ...isi iau slabanoage ca sa nu le zica prietenii ( uii ba ce grasa ii pretenata )...intelegi!?!
Ma sincer eu una sunt frustrata de chestia asta lol
si am intrebat si eu printre baietii ce ii consider prieteni si am ramas muta la explicatia ca, femeile romance, e bine sa le iei de cat mai slabe, ca oricum dupa ce le pui inelu pe deget si face un copil, o sa aiba fundu cat canapeaua...
na ce sa mai zici, daca asta e mentalitatea multora si sincer, uitandu-ma prin parcuri si pe strada, inteleg de unde au multi ideile astea
Pai ca si fetele, baietii sunt obsedati de "silueta" ca niciodata o femeie no sa fie "atragatoare" daca este grasa...sau mai plinutzacele mai slabe sunt nu stiu sexy [asa gandesc ei]fundita?
Nu am auzit niciodata de asa ceva dar mai facut curios... verific maine intrebarea ta
Fetele care sunt mai slabe sunt apreciate de celelalte fete pentru din jur pentru ca acestea au o silueta de invidiat...
anonim_4396 întreabă:
LILLYYY întreabă: