| Ingerashஐ♀。◕‿◕。 a întrebat:

Baieti ati iesi in oras cu o fata inalta [1'72] si adorabila?batting eyelashes

Argumentewinking
Dau funditakiss
Multumesc anticipatkissbig grinbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| anonimaa a răspuns:

Da eu is tot asalaughing si ies mereu cu baieti foarte buni si dragutihappy nu ai de ce sa te consideri inalta chiar bucura-te ca nu esti mica sa manance altii in capu' tau seminte.sti si eu inainte ma consideram foarte inalta si ca nu imi pot gasi baieti pe masura inaltimii mele dar m-am inselat.mai ales in ultima perioada am gasit o gramada de baieti care sunt mai inalti ca mine si care ma iubesc mult
eu daca as fi baiat as iesi cu tinehappy fiindca fetele inalte sunt mai sexy decat cele mici si indopate
multa bafta fundita?

6 răspunsuri:
| Sylx a răspuns:

Pai din cate vad chiar esti adorabila! Asa ca nu numai ca as iesi cu tine, dar daca as fi mai de virsta ta as avea grija sa nu-mi scapi.

| baru a răspuns:

Salut. Sti cum spui tu? Ai vrea sa o ai pe miss 2010. Este normal. Tie ti-ar placea sa iesi cu cel mai frumos barbat? Deci----- Atata timp cat stai langa un om frumos te simti bine Este si normal. Problema este cu totul alta. Nu stiu ea daca va iesi cu ori cine? In al doilea rand mai sunt si baieti mai timizi si mai bine crescuti care probabilsunt constienti ca o asa fata nu se va uita la ei. La fel si eu. In viata vietilor mele nu voi apuca sa ies cu o fata asa cum spui tu. Trebuie sa ai mare noroc. Iar daca tu esti acea, sigur se vor imbolnavii foarte mulyi dupa tine. Pa

| Bacemi a răspuns:

Bineinteles. E chiar o inaltime foarte potrivita. Daca ar fi vorba de tine, esti foarte draguta din ce vad in poza. Nu as ezita sa incerc sa te cunosc mai bine.

| Flav a răspuns:

Doresti aprecieri datorita inaltimii tale sau care-i baiul? Cunosc complexul asta cu inaltimea la fete. Ti se pare o calitate asa mare, un atuu puternic faptul ca esti inalta? Am 1, 82 si nu ma intereseaza acest aspect. Mi-au placut si fete mici de statura, important a fost felul lor de-a fi.
Si-as fi tare curios ce te face asa adorabila.
Printeselor...

| emillie a răspuns:

Si cu una modesta, dalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 1.90 ai iesi cu mine? tongue
Ok, lasand glumele, mie personal imi plac fetele dragute nu prea conteaza inaltimea. Am iesit si cu o fata de vreo 1.65 si nu m-a deranjat deloc, atata tot ca trebuia sa ma aplec putin sa aud ce spunelaughing dar in rest a fost o intalnire ok. Din cate vad in poza esti draguta, nu ar trebui sa iti faci probleme de genul asta, sunt si baieti inalti pe lumea asta...big grin