Pe mine la un baiat ma atrag multe lucruri
Am sa iti dau cateva exemple
-Sa se comporte cat mai bine cu mine
- Sa arate cat de cat bine
-Ma atrag foarte mult ochii
-Zambetul [sa zambeasca]
-Privirea
-Sa vorbeasca cat se poate de mult [Asa ca mine]
Si multe alte lucruri
Dar daca nu ma atrage, si nu vad absolut nimic frumos la ea. ce fac, ma chinui sa gasesc, sau trec mai departe?
Phei ca sa ma atraga trebuie sa aiba de toate.Si aspect fizic de nota 10 si freza la moda...sa fie dragut, aventuros, uneori romantic(cand e cazul), sa aiba incredere in propriile puteri si in mine si pot continua lista la nesfarsit ca`s cam pretentioasa.
Cred ca ma atrage felul in care arata adica eu prefer baieti draguti sensibili si neindemanatici
Un baiat trebuie sa le aiba pe toate...Se accepta un defect poate 2 dar 3 ddj sunt prea multe
Cred ca in primul rand ma atrage aspectul fizic, trebuie sa fie ingrijit. Nu suport sa vad unghii roase.Am o chestie cu sprancenele.trebuie sa aiba forma, doar ele definesc fizionomia fetei, nu? Si foarte mult conteaza atitudinea.
Sa fie cat de cat frumos... :X
sa fie vorbaret...
sa aiba aspect fizic cat de cat sexy...
cercel in limba si patratele pe abomen si este al meu...
( ultima parte a fost o gluma, dar nu m-as supara )
Buna.
ochii, buzele, fata in general) pectorali, zabetul... daca are si gropite e si mai bine(sunt inebunita dupa baietii cu gropite).
pa
Primul lucru, ochii. Sa aiba o privire senina, sincera, sa poata fi citita din privire. Apoi genunchii (cand se vad, dar fara mini), acestia imi arata eleganta mersului feminin.Si nu in ultimul rand, gesturile, toate, sa nu fie regizate pentru atragerea atentiei.In ansamblu, cel mai mult ma incanta la o fata/femeie, insasi existenta ei, caci fara ele, in mod cert ar fi o lume searbada.
lucian_9242 întreabă: