| deyu001 a întrebat:

Baieti cand vedeti o fata ce va atrage prima oara la ea? Dar voi fetele?happyVa pup:*

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pe mine la un baiat ma atrag multe lucruri big grin
Am sa iti dau cateva exemplehappy
-Sa se comporte cat mai bine cu minelove struck
- Sa arate cat de cat bine
-Ma atrag foarte mult ochii love struck
-Zambetul [sa zambeasca]
-Privirea
-Sa vorbeasca cat se poate de multlaughing [Asa ca mine] laughing
Si multe alte lucruri big grin

22 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Dar daca nu ma atrage, si nu vad absolut nimic frumos la ea. ce fac, ma chinui sa gasesc, sau trec mai departe? thinking

| inna a răspuns:

Privirea si inaltimeahee hee

| JackieSue a răspuns:

Phei ca sa ma atraga trebuie sa aiba de toate.Si aspect fizic de nota 10 si freza la moda...sa fie dragut, aventuros, uneori romantic(cand e cazul), sa aiba incredere in propriile puteri si in mine si pot continua lista la nesfarsit ca`s cam pretentioasabig grin.

| SweetCandy a răspuns:

Zambetul si felul in care e imbracatbig grin

| crisS a răspuns:

Cred ca ma atrage felul in care arata adica eu prefer baieti draguti sensibili si neindemanatici happy

| crisS a răspuns:

@sensei.Bro cand ne intalnim?happy

| dyav0litza a răspuns:

Un baiat trebuie sa le aiba pe toate...Se accepta un defect poate 2 dar 3 ddj sunt prea multeno talking

| Mina a răspuns:

Cred ca in primul rand ma atrage aspectul fizic, trebuie sa fie ingrijit. Nu suport sa vad unghii roase.Am o chestie cu sprancenele.trebuie sa aiba forma, doar ele definesc fizionomia fetei, nu?winking Si foarte mult conteaza atitudinea. happy

| Paula a răspuns:

Sa fie cat de cat frumos... :X
sa fie vorbaret... big grin
sa aiba aspect fizic cat de cat sexy...batting eyelashes
cercel in limba si patratele pe abomen si este al meu... laughing
( ultima parte a fost o gluma, dar nu m-as supara whistling )

| viki a răspuns:

Zambetul.happy

| dulcika a răspuns:

Buna.
ochii, buzele, fata in general) pectorali, zabetul... daca are si gropite e si mai bine(sunt inebunita dupa baietii cu gropite).
pa

| vyol3ta a răspuns:

Poi prima data ochii, nasul, buzele, felul cum e imbracat si cum se comportawinking

| cLaudYu a răspuns:

Zambetul si fundul :X

| Timishan a răspuns:

Primul lucru, ochii. happy Sa aiba o privire senina, sincera, sa poata fi citita din privire. Apoi genunchii (cand se vad, dar fara mini), acestia imi arata eleganta mersului feminin.Si nu in ultimul rand, gesturile, toate, sa nu fie regizate pentru atragerea atentiei.In ansamblu, cel mai mult ma incanta la o fata/femeie, insasi existenta ei, caci fara ele, in mod cert ar fi o lume searbada.batting eyelashes tongue

| naya a răspuns:

Oare a cata oara e intrebarea asta? confused

| madamanu a răspuns:

Ochii si forma unghiilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama de cite ori s-a intrebat asta, cred ca depaseste suta. Pe mine ma atrage un magnet, nu stiu, au fetele magnet la ele si ma atrage cu tot cu cursiera, ca are elemente de metal tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zambetul ...si fundulbig grin...
Bine...sa fie si ingrijitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crys11 sint dragut, sensibil si neindeminatic... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e curat si ingrijitbatting eyelashes
si imi plac barbatii care au mainile mari si degetele strambe... mi se pare asa sweet love struck (daca e si blond...big grin)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crys11 vedem noi, cindva pe aripile vintului, pe-o raza de soare happy

| sandra11 a răspuns:

Serios? si ce propui?batting eyelashes