Probabil as zambi si as fi surprins. Normal ca e o imagine mai neobisnuita. Daca fata ar fi o prezenta placuta si m-ar aborda i-as spune sa lase insecta pe undeva ca sa putem vorbi linistiti. Mi-ar placea sa o cunosc mai bine. Nu esti ciudata.
Stiu ca sunt fata si n-am ce cauta aici dar e prea tentant, adica am auzit parerea lui ''Goe''nu rad de faptul ca ii e frica de paianjeni pentru ca suferim de aceeasi fobie insa m-a amuzat faza cu albitul la fata (eu ma gandesc ca-i ca-n desene animate, te albesti la fata instantaneu apoi lesini cazand pe spate urmat de un zgomot asurzitor, aici depinde si de kilogramele fiecaruia, ce imaginatie am)in fine, sunt mai ''primitiva'' tare as vrea sa vad un baiat lesinand (ar fi o premiera pentru mine)stai sa ma vedeti pe mine cum o iau la fuga sau cel putin praful lasat in urmaDe gandaci nu mie asa frica insa cand ma gandesc ca apoi mananci cu mainile alea (chiar daca te-ai spalat)nu-mi mai sunt deloc simpatici.Cat despre albine, daca reuseste sa le tina in mana are respectul meu vesnic, nu de alta dar pe mine m-au intepat toate pe care l-am atins (ce mi-o fi venit)
I-as zice ca e nebuna si sa ma lase frate in pace cu ganganiile ei ) Deci nu suport asa ceva, ma speriee, mi`e scarba, nu pot sa suport niciun fel de insecta langa minee!
Buna, de ce crezi ca doar fetele fug de paianjen, viespi.si alte cele, eu unu daca dai paianjenul pe mine lesin, ma fac alb la fata , eu unu cred ca nu masi uita la ea masi uita pe unde fug!
Chiar daca sunt fata sper ca pot sa imi dau si eu parerea.Sa fim putin seriosi. Unele fete chiar adora chestile astea.