anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti, ce ati vrea sa faca iubita voastra pentru a va impresiona? Cum ati vrea sa fie, ce comportament sa aiba?

5 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

1. Sa fie intelegatoare si sa aiba incredere in mine.
2. Sa nu ma insele.
3. Sa ma iubeasca.
4. Sa nu creada ca nu o iubesc sau ca o insel.

Oricum, femeia merita iubita cu adevarat, cu defecte sau fara, femeia trebuie apreciata.
Parerea mea.

| PasareaNeagra a răspuns:

Pai trebuie sa faca ceva nou si placut, nu stiu ce virsta ai si in ce fel de tip de relatie te afli ca sa iti dau mai multe sfaturi, de exemplu il poti invita la o cina si sa pleci in locuri romantice si distractive si tu sa asiguri financiar petrecerea daca ii place sportul si e mai energic invita-l sa faca ceva extrem neobisnuit parcuri de distracti extreme sunt multe in ori ce caz sa fie ceva ce isi doreste si ceea ce nu iai oferit pina acum si incearca sa nu te certi sa nu te contrazici chiar daca iti zice ceva ce nu iti convine pur si simplu cedeaza tot si fa-l sa se simta minunat alaturi de tine crede-ma ca o sa ramina uimit toata veata daca iti ese cum trebuie big grin succes.

| Shammal a răspuns:

Sa fie ea in fiecare secunda, sa se manifeste exact asa cum simte. simte sa-mi dea o palma. o pup pe labuta dupa aia, simte sa se aseze pe jos in mijlocul strazii, ma asez langa ea; vezi daca exista iubire, totul se desfasoara perfect, intuitiv amandoi vom sti cand si cum sa facem; asa dispare si genul acesta de intrebare, care apare dorinta asta de a impresiona, din moment ce te iubesc m-ai impresionat si ma impresionezi prin prezenta ta prin modul tau unic(stangaci, prostec, nebunesc, timid, rebel, numeste tu) de a te manifesta

| Gianina_8004 a răspuns:

Sa fii sociabila si sa fii de acord cu ideile lui

| consilieruldeurgenta a răspuns:

I-ar impresiona o mata cu patine.