Atunci cand fumeaza si e pe interes. Preferabil sa nu o traga cu bautura pe langa fumatul interzis
Sa fie pampalau, sa fie prea timid si rusinos, sa fie fricos, sa nu se foloseasca de regulile basic de bun-simt, sa fie badaran, sa fie mincinos, sa fie prea serios, sa fie insistent, sa fie arogant.
Ipocrizia,falsitatea,minciuna,vrajeala,prefactoria,teatrul de proasta calitate, prostia, fitele, figurile, capriciile feminine, tie ce nu isi place?
Fundul, țâțele. ca la orice bărbat. Fi-ti realiști și nu veniti cu reply-uri ca va place la o fata caracterul si astea.
Nu imi plac fetele fitoase, gretoase, false, mincinoase, ipocrite, cele care vor sa para altceva decat sunt cu adevarat.
Sa nu fie proasta, infidela, mincinoasa si cu figuri in cap, ca daca se enerveaza repede sau chestii din astea se mai trece cu vederea ca fiecare le are pe ale lui
Nu-mi place atunci cand o fata are:
fite,mosturi,gesturi de superioritate, cand repeta acelasi lucru, cand se opun, cand nu inteleg, cand sunt neloiale, cand le e lene sa gandeasca, cand nu vor sa asculte, cand urla, cand se supara usor(sau fara motiv), cand nu lasa de la ele, cand se cred mai presus ca toti, cand face pe sofisticata, cand se everveaza des, cand fumeaza, cand ii sta capul doar la prostii, cand nu ii pasa de ce zic, si cel mai mult cand e incapatanata si o tine doar pe a ei
Pe langa muuuuulte altele, asta e valabil si la baieti in general, stiu
Nu imi place la un baiat sa fie obsedat de corpul unei fete ca "un leu care vrea carnea",nu imi place sa fie nepasator in relatie, nu imi place sa fie infidel, nesimtit, fara bun simt, incearca sa cucereasca fata prin diferite tehnici smecheresti si nu prin caracterul lui
Mie la un băiat nu îmi place :
-da fie bădăran
-sa fie mereu ocupat
-sa nu îmi acorde atenția necesara
-sa se comporte ca un golan
-sa facă mișto de tine pentru a se da mare in fața prietenilor
-cand dau seen
-cand sunt prea orgolioși
Cam aceste lucruri mă deranjează, dar fiecare are gusturile sale, deși sunt 99% sigură că o fata nu ar sta cu un băiat de genul!
Asa gandesc si eu
Daca impatuream biletelul transmis prin alte 3-4 colege pana il ultima banca, se considera ''seen''?
Noua fetelor nu ne plac ca baietii isi lasa hainele aruncate pe jos, si baietilor nu le plac la femei daca au fite in program, funda?
anonim_4396 întreabă: