Cred ca baietii sunt innebuniti dupa ea din cauza sau datorita vlog-ului ei. Adica, e destul de cunoscuta printre pusti. Si la inceput facea video-uri chiar misto, dar acum e cam increzuta, pune la fiecare poza pe facebook in care arata cum editeaza un episod "epicul episod X". Bine, nu increzuta, dar a inceput s-a cam aiba fite. Dar ma uit cu placere la unele videoclipuri, dar in testul prieteniei si in ala cu dansurile nu am gasit nimic interesant ( a m-ai facut un canal un episod cu niste dansuri inaintea ei, nu e coincidenta, chiar ea a spus de acel canal).
Habar nu aveam cine e, dar am cautat din curiozitate si nu, nici mie nu mi se pare extrem de frumoasa, ci obisnuita, dar parerile sunt impartite, dupa cum vezi.
Fiecare om are o perceptie diferita asupra persoanelor. Daca mie imi place Tequila, altora nu le place. Si tot asa... Nu e ceva stabilit daca ea e frumoasa sau nu. Toti suntem frumosi.
Nu sunt baiat, dar cred ca nimeni nu e perfect, si fiecare este frumos in felul sau
Nu sunt baiat... Dar, raspund si eu la intrebare.
Sincer, mie chiar imi place fata asta. o ador. Pune suflet in vlogul ei, se vede ca are pasiune pentru asta. Si da, e frumoasa, e foarte frumoasa dupa parerea mea.
Hei,si eu o urmaresc pe Tequila si nu prea mi se pare nici mie ca ar fi o "printesa" dar nici o "broasca cu negi" dar acum depinde si de ce cred ceilalti daca tie nu-ti place de ea e parerea ta si eu zic totusi sa-ti sustii parerea ca sa te simti mai bine
NickPop întreabă:
YourShadow întreabă:
anonim_4396 întreabă: