Sunt fata, dar recomand ceara in general fixativul spuma si gelul creaza matreata
Nici un produs,leg parul la spate si gata,in afara de sampon (si acela medicinal)nu mai folosesc nimic altceva,gelurile alea sunt facute numai sa-ti ia banii,iti mai cade si parul de la ele, gandeste-te numai la faptul acela cate chimicale contin gelurile alea sau vopselele de par, citeste numai eticheta de pe un gel de par sa vezi cum te minunezi cate bazaconi are in el si toate bazaconiile alea intra in firul de par si ne mai miram ca ne cade parul
Nu medical! Ceara...Nu ca nu suntem masini.Gel nu pentru ca tine 1 ora 2 ore...Fixativ da eu cred ca e bun!
Foloseste Fixativ, iti zic eu ca e cel mai bun si niciodata sa nu golosesti gel pentru ca o sa iti apara cojitze si dupa o sa zica toata lumea ca ai matreata, cel mai recomandat esti fixativu`, nu dauneaza cu nimic.
Taft ultra styling Gel. depinde cum vrei sa ti.l aranjezi. de la 1 la 5 este scara de masura la Taft.eu folosesc 4, Nivea styling e bun iar
Pai ceara am vazut ca imi insoiaza parul. am avut ceara de la taft si era varza. fixativul nivea e cel mai bun ca nu cade nici parul, are si modele mai puternice de fixare ( de la 1-5, 5 fiind cel mai tare ), poti sa modelezi cum vrei parul, ii da luciu si miroase si frumos. fixativul taft nu e bun ca de la el imi cadea parul si acum m-am dat pe nivea si sunt multumit
Eu cred sincer ca fixativu pentru ca la inceput m-am dat cu fixativ in jur de 2-3 saptamani si acu nu imi mai trebuie nimic pentru ca mi-am obisnuit sa stea parul singur adica nu trebuie sa ma mai dau cu nimic sa imi fac freza sta el singur...si nu am nici o problema cu matreata sau chesii de genu, sau sa imi pice, eu zic fixativ,, deci bafta si gasesteti o freza buna
Bai frate eu folosesc gel ... daca vrei sa iti stea parul cat mai tzepos si mai tare foloseste fixativul da nu e recomandat... funda
Eu de mai bine de 2 ani folosesc fixativ Nivea si sunt foarte multuimit! azi mi-am cumparat Taft sa vad cu e
Fixativ merita toti banii
Crede-ma!
Eu am un prieten care se dă zilnic cu vreo trei tipuri de fixativ și a zis că nu îi cade părul! Dar eu totuți te sfătuiesc să nu folosești atât de mult! Funda pls
Ceara NIVEA sau daca vrei sa ai un par superb cumpara-ti by villain e tot ceara, dar e foarte scumpa si nici nu prea se gaseste nu folosi niciodata gel, fixativul e acceptabil, la fel si spuma. DAR NU FOLOSI NICIODATA GEL.