Hei Alice! Ai pus o întrebare bună! Prea bună. Până să cunosc o tipă, cu care am avut o relație până acum 4 zile, consideram că la o fată sânii sunt cei mai importanți, și felul în care arată fața, și non-confirmismul.
Ei bine, tipa asta mi-a schimbat cuva viziunea despre fete/femei. Am înțeles că deși o consideram urâtă la început a fost capabilă să mă facă să o ador, să plâng, să nu dorm nopți, să fiu sincer. S-a făcut frumoasă prin simpla-i prezență, prin simple gesturi. E o tipă extraordinară! O iubesc și o voi iubi multă vreme de aici înainte. Am început să cred că cel mai important, și unicul element ce face o relație de durată și o tipă plăcută, este comunicarea. Intervin apoi alți factori precum sentimentul de a ceda de la tine pentru binele vostru. Am ajuns să o plac pentru simplele îmbrățișări. Acum, dacă mă întrebi nu pot să-ți spun ce-mi place la o fată, poate fi oricine, nu știu cum, nu știu de ce, nu contează prea mult cum arată dar important este să se facă plăcută. Am ca pricipal argument aici faptul că, am ieșit cu 2 tipe, pe care toți prietenii mei le consideră mai frumoase și mai...of. În toate modurile posibile. Nu mă simt atras, nu merge. CEva nu funcționează. Am nevoie de o persoană care să-și dorească, să încerce să se impună, să cedeze, să se joace. Asta face plăcută o fată.
Pai seriosi daca suntem nu iei in considerare "pentru cum arata?"
toti ne uitam la o fata la cum arata, ca doar nu ii vezi sufletul si caracterul inainte sa vorbeasca.
Mai 1 esti atras de fizic, daca nu ai stat niciodata de vorba cu cea persoana si apoi te atrag mai multe la ea. Deseori caracterul, personalitata sunt cele care o scot in evidenta. Unele nu au decat frumusetea de arata ca altceva... merg in voi sortii cu ganduri materiale aiurea, majoritatea sfarsesc ca sufera dupa vreunu care le-a tras-o ca le-a luat ca aratau bine si nimic mai mult.
Fiecare are ceva al ei ce poate oferii si face un baiat sa o placa si sa sa se simta bine unul cu altul.
e de la persoana la persoana si in functie de ce anume are ea de gand de la viata.
Spor
http://visualeffect.org/
Pai tu intrebi, noi raspundem! Am putea face o rubrica draguta: Ascultand raspunsurile noastre, veti recunoaste intrebarile dumneavoastra!
Si acum despre ea - adica fata! Daca stie sa raspunda la intrebari de cultura suburbana: de genul "cum te cheama?", "ce gust au biscuitii sarati?", "cu cat incepe CNP-ul tau?" eu zic ca-i suficient pentru vremurile pe care le traim. Daca vrei mai mult, [desigur ai accesat next level!] si trecem la pase cu calcaiul si driblinguri printre fraze intortocheate de nu le intelege nimeni. De par example: Cand ai vazut ultimul spectacol de teatru? Raspuns: Ieri, la televizor, am avut destul la emisiunile gen Oprah; "Cand ai simtit ca ceva sensibil te atinge?" - Cand mi-a batut vecinul in usa si mi-a spus: "Nu mai canta in baie, avem tranzistor"!
Crezi ca sunt prea rautacios?
O femeie din punctul meu de vedere trebuie sa fie o lady si o lady nu injura, nu scuipa pe jos, nu mananca seminte pe strada, nu ragaie, nu urla sa o auda si cel mai batran SPP-ist din Palatul Cotroceni, nu isi pune mainile in sold, nu sare pe iubi, ca doar are si ea o casa etc.