Sunt fumator si nu prea pot sa zic nimic de rau de femeile care fumeaza dar ca sa-ti raspund la intrebare, nu-mi plac (stiu, sunt ipocrit dar asta simt)
Cred ca oricare baiat si-ar dori sa renunte prietena la viciul acesta.
Acum pe bune, ce baiat se bucura ca o persoana apropiata fumeaza?
Te pup.
Doua lucruri iti zic.
1 In ziua de azi nu mai conteaza daca o fata fumeaza sau nu cat de bine arata si ce stie ea sa faca...
Pentru baieti care fumeaza este o companie buna si se respecta intre ei.
Pentru cei care nu fumeaza nu le place acele fete daca arata bine (isi schimba parerea).
Depinde, dacă fumează un pachet pe zi şi miroase a tutun mai ceva ca o fabrică, atunci mai bine lasă.
Fetele care nu fumeaza mi s-au parut mereu mai feminine, dar din pacate toate fetele cu care am avut o relatie au fost fumatoare, cu o singura exceptie, dar avand si eu acest viciu nu am avut niciodata probleme.
Unele fete fumează ca să pară şmechere. e ceva gen Ruby, işi face tatuaje, piercinguri poze cu aşa zişi ei 'bad boys' ca să pară şi ea 'bad'
O spui din propria experinta, sa inteleg.da?
Nu, eu nu fumez. Dar am observat chestia asta.
Nu zic că toată lumea o face ca să pară şmecheră. există fete care fumează pur şi simplu' din plăcere.
Adică, nu zic că toate fetele sunt aşa, există fete care pur şi simplu o fac din plăcere
Exact data viitoare sper sa te gindesti mai bine inainte de a face o generalizare
Exact sper data viitoare sa te gindesti mai bine inainte de a face o generalizare
Scuze dacă te-am supărat, cred că şi tu fumezi. dar nu am spus că toată lumea o face am spus doar 'unele'.
Este foarte aiurea.
Lasa-te de fumat! Iti strica si sanatatea si cheltui si bani degeaba.
In plus, mereu o fata care nu fumeaza va fi mai atragatoare decat una care fumeaza.