| AndreiP98 a întrebat:

Baieti, cum ar arata pentru voi prietena perfecta? Fetelor, cum ar arata pentru voi prietenul perfect? Sunt curios ce e in imaginatia voastrawinking

Răspuns Câştigător
| petruI a răspuns:

Draga Andrei, ca de la baiat la baiat:fata ar trebui sa fie aproape slabuta si cu ceva forme ca se poat avea ambele deodata si natural si sa fie si desteapta si fidela, mai departe eu as prefera brunetele da acu nu e obligatoriu.Cum si de cine te indragostesti sa ai grija si sa fii sanatos.

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Am spus şi o să mai spun :
Nu sunt perfectă, nu caut perfecţiune.
În general mă axez pe caracterul persoanei, nu pe fizic.

Baftă!

| PopStarInMyMind a răspuns:

Hmmm...Mereu mi-a placut sa-mi imaginez baitul perfect pentru. mine:X
1.Sa aiba parul blond sau saten
2.Sa aiba ochii albastri(ii ador) sau o culoare mai speciala.Eu daca ma uit la niste ochi albastri raman acolo pentru. 1-2 minute! Pur si simplu mi se pare fascinant:X
3.Sa aiba un talent.Nu-mi plac baietii care nu se pricep la nimic! Pur si simplu mi se par banali!
4.Sa fie amuzant
5.Sa se preocupe de imaginea lui(sa aiba grija sa-i stea parul bine tot timpul, sa se dea cu deodorant etc.).Nu-mi plac baietii care put!big grin
6.Sa fie romantic, dar pe masurabig grin

| Digital112 a răspuns:

SUNT BAIAT.Pt mine fata perfecta trebuie sa arate ca Selena Gomez laughing

| NoName_7204 a răspuns:

Buna Andrei!

Deci. sa incepem laughing
lets writte laughing

so... in primul rand nu as vrea sa avem chiar totul in comun pentru ca ar deveni pliktikoasa relatia puppy dog eyes
dar totodata mi'ar placea sa avem si cateceva in comun love struck sa ne placa acelasi gend e muzica sau sa ne placa aceleasi ierburi rolling on the floor laughing sincer acum love struck
ashaa.
mie mi'ar placea sa intalnesc un baiat din punct de vedere fizic cu un corp atletic,cu abdomen dar fara imensii aia muschi care ma seaca! parul bruneth coafath gen? emo funky =p~, ochii mari, caprui si profunzi cu pupilee contractatee tot timpul love struck, cu maini fine nu dinalea de taran :-&, cu both micuts si dulcee love struck, cu nasul mic si sa fie un tip iubaret care sa ma valoreze si sa ma iueasca in aceeasi masura ca si mine si sa ma protejeze de tot si de toate. un tip perfect pentru mine este cam greu de gasith sad

chiar mi'as dori asa ceva. ma rog. cunosc un baiat exact ca mine si care are aceleasi trasaturi ca baiatul viselor mele. day dreaming dar el sta in constanta si eu. in braila. nashppaa rau. dar il iubesc prea mult si. crying
In fne.

Hai ceaw!