Păi mă nu pot să o descriu fix fizic căci o fată poate arăta bine fizic din mai multe puncte de vedere și în mai multe moduri. În plus nu fizicul este cel mai important aspect. Dar totuși o să fac o descriere a unei fete pe care pot spune că o plac acum. E destul de mică de înălțime pot spune 1, 60 cam așa în jur, are părul șaten închis destul de lung, ochii căprui închis, are puțini pistrui în zona sus a nasului, e slăbuță etc...Îmi place de asemenea la ea stilul ei de a se îmbrăca e rockeriță dar nu din aia trendy ca să spun așa, e în adevăratul sens.
Faza e că nu prea știu extrem de multe despre fata asta dar pur și simplu mă atrage ceva mai mult decât alte fete, adică are acel ceva care iese în evidență în ochii mei într-un sens pozitiv. Acum fiecare suntem diferiți, fiecare privim dintr-o altă perspectivă. E o fată foarte inteligentă și are ca pasiune pe care o știu fotografierea, din câte am mai observat.
Acum cum mi-ar plăcea mie să fie din punct de vedere comportamental, sufletesc etc acea fată. Păi în primul rând să mă iubească sincer, să fie sufletistă, puțin nebună, sinceră. Cam atât.
Hey!
In primul rand preferintele nu se discuta. Acestea pot sa difere de la o persoana la alta deci ...nu inseamna mare lucru.
Nu-ti mai face atatea griji daca nu ai un prieten. Cine te place te place asa cum esti. Nu iti cere nimeni sa te schimbi.
Inaltimea? Sa fie mai scunda decat mine. Chiar ar fi ciudat sa fie mai intalta decat mine, foarte ciudat. *spun asta pentru ca eu insumi sunt destul de inalt asa ca daca m-ar intrece la inaltime... fata aia ar fi un fel de godzilla*
Culoarea parului? Iarasi, nu conteaza.
Orice par care este ingrijit este si frumos. Totusi...saten parca e mai "cute" ^w^
Ochii caprui cred. De aceeasi varsta cu mine sau 1 an diferenta. Mi se par ciudate acele diferente de 3-5 ani.
Personalitate, atitudine, comportament? Sa fie ca mine. De ce?
Pai altfel nu ne-am intelege.
Sa nu fie vreo ciudata care sa stea sa se uite la televizor cand este intr-o excursie *de exemplu* Adica na, te-ai dus acolo ca sa vizitezi, nu ca sa te uiti la televizor.
Sa nu fie una dintre zecile de tipe care au stat cu "tot liceul".
Sa fie un pic sufletista dar nu exagerat, doar sa nu fie o stana de piatra atunci cand vede ceva cu adevarat trist.
Inteligenta si cu un limbaj adecvat.
Eu unul nu injur. Cele mai "dure" cuvinte pe care le folosesc sunt "retardat" si "nesimtit". Asa m-am obisnuit. So... sa aiba un limbaj adecvat.
Sunt dezgustat de injuraturile pe care le aud la unele... mai bine sa nu reproducem. ^_^
Sa nu ma oblige sa ma schimb.
De ex daca e vegetariana atunci nu este nicio problema, dar eu tot voi manca acele alimente pe care ea le evita. *Chiar daca asta presupune sa-mi gatesc singur*
Sa nu fie innebunita cu religia.
Stiu ca pare extrem de ciudat ca am spus asta dar am cunoscut mai demult o fata care avea peste tot iconite cu Arsenie Boca. Da, chiar si in penar.
Nu stiu, era ciudat rau cateodata...
Cam atat cred...
Fii tu insati! O sa gasesti tu pe cineva. Gusturile nu se discuta. Degeaba raspundem noi aici...
Sa avem gusturi asemanatoare in materie de muzica,filme, carti sau cel putin sa nu-mi faca observatii ca ascult rock ^w^ Fiecare asculta ce vrea.
Succes!
Nu imi fac griji ca nu am prieten, stiu ca asta se intelege din cam toate intrebarile pe care le-am pus pana acum dar chiar nu imi fac, stiu ca va aparea intr o zi de nicaieri si.puf, asta va fi, nu imi place sa ma grabesc cu chestiile astea intrebarile pe care le pun in cele mai multe cazuri le pun din curiozitate si din ideea de a cedea si preferintele altor baieti, nu neaparat ca le-as asculta, dar vreau doar sa vad care sunt, ca de exemplu daca sunt 5 care au aceeasi parere despre ceva, imi pot face o anumita idee despre acel ceva. Asta ca sa iti explic ca nu imi fac atat de multe griji pe cat par
Okay atunci.
Inaltimea - in jur de 1.60-1.80
Culoarea parului - ochii -satena cu ochi caprui sau albastrii
Corpul -? Fara forme cat casa popurului. Si da, wow exista si astfel de baieti.
Varsta -idem ca mine
personalitate atitudine - sa nu fie o persoana depresiva. Un pic "timida" dar nu ca o maicuta, doar sa nu fie c**** intregului liceu.
Comportament - sa ajute doar pe cine vrea, cand vrea si sa nu astepte ceva in schimb. Sa fie ca mine.
Gata. Acesta a fost rezumatul
Bruh. 1.80m, par roscat/brunet, ma doare-n cot de ochi, sa aiba forme, la varsta mai mare sau la fel. Comportament sa-i placa sa bea, sa fie cinica si sa ma poata controla cand ma fac varza.
I-am dat mesaj sa iesim da nu mi-a raspuns. Au trecut 3 zile. Inca sper. Ultima data cand am vazut-o a fost la o petrecere si mi-a zis ca s-a suparat ca n-am bagat-o deloc in seama(eu am invitat-o).
Eu sunt o persoana retrasa, desi cunosc foarte multe persoane. As vrea ca si ea sa fie o persoana retrasa, sa iesim in general doar noi, sa vada-n mine ceva ce n-a vazut in nimeni. Da, as vrea o relatie serioasa, dar momentan nu am timp de asta, dupa un an am plecat din orasul asta. Eu sunt rece cu toate persoanele, si am sa fiu in continuare rece pana o sa intalnesc pe cineva, si o sa fiu cald doar cu ea, ma rog, mai am cativa prieteni cu care nu sunt rece, evident. De ce am sa fac asta? Pentru ca atunci cand eram mic am avut un vecin care nu prea suporta copiii, in afara de mine, si cu mine se comporta foarte frumos in timp ce cu ceilalti se comporta urat, si ma facea sa ma simt intr-un fel sau altul special, vazand ca nu ii suporta pe restul in afara de mine, imi lua dulciuri, stateam cu baiatul lui (care e cu vreo 10 ani mai mare decat mine). In legatura cu aspectul, as vrea sa fie scunda, eu ma simt foarte atras de fetele scunde, nu de alta, dar si eu am 170cm. Culoarea parului? Sincer imi plac satenele, dar as vrea o roscata (natural) cu pistrui, altfel numita gingerita, sunt foarte frumoase, cu ochi verzi. Corpul, hmm, sa fie slaba, dar nu prea slaba sa nu ii vina nimic, stii tu, slaba, dar sa arate bine. Atitudine, sa aiba o atitudine de superioritate precum mine, sa fie serioasa, dar sa fie in acelasi timp si glumeata si copilaroasa adica afectiva, si sa stie sa aprecieze micile gesturi, sa nu bage in seama pe fiecare prost, etc. Da, stiu, am cam multe asteptari, si prefer sa fiu singur pana am sa cunosc pe fata respectiva .
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: