Buna.
Nu cred ca exista fata perfecta,poate perfecta cu mici inperfectiuni.
Ori ce om are si calitati dar si defecte.
In principiu daca e sincera,deschisa,comunicativa si isi spune punctul de vedere fara temeri sau anumite retineri,e ok!
Aspectul fizic? Parul nu prea o relevanta asa mare,dar daca are ochii albastri si un caracter aparte,ma atrage foarte mult. Timiditatea nu e un impediment,unele fete sunt mai timide la inceput.
Daca imi place cu adevarat de o fata,incerc sa aflu mai multe despre ea.
Daca totul e ok,incerc sa intru in vorba cu ea si sa-i spun ce simt.
Scurt si la obiect, nu imi place sa o lungesc.
Daca sentimentul nu e reciproc, asta e, trebuie sa fim invatati in viata si cu refuzuri, doar nu e capat de drum.
Succes pe plan sentimental!
Buna, sunt fata dar sa iti zic.
nu trebuie sa fie : bruneta cu ochii verzi, inalta, slaba! in niciun caz... dar trebui sa arate ok adica, inca vorbim despre o atractie fizica... dupa ce o cunosti de poti indragosti. deci intr-o oarecare masura de indragostesti de ea, ca persoana, de felul ei de a fi !
Daca se indragostesc, crede-ma ca se comporta exceptional!
Scuze ca m-am bagat!
"nu trebuie sa fie : bruneta cu ochii verzi, inalta, slaba! in niciun caz... dar trebui sa arate ok ".
Ai 13 ani si te-au laudat parintii ca esti desteapta? Te-au mintit.
La felul cum ai pus problema si cum te-ai exprimat, te cred ca esti culta!
Eu am citat, raspunzandu-i altcuiva, nu celei care a postat intrebarea. Tu esti Aparatorul Patriei? Ce dracu' are a face cultura cu cele 2 propozitii emise de mine? Tu iti redactezi raspunsurile din aceasta categorie bazandu-te pe proza eminesciana?
Hai sa avem mai mult de 2 neuroni. Daca nu cer prea mult.
Of vai, vorbestei de neuroni sau te defineste prea bine nick-ul tau?
Din cate observ eu, la tine sunt pe cale de disparitie si ai cam multi de 0 in ecutie.
Aici e un site de ajutor reciproc, nu de critici!
Judeci fara sa conosti si te bagi ca musca in posteriorul calului.
Dude, tu te-ai luat de mine. Eu doar m-am aparat. Tu esti cam ilogic. Iti plac mult cuvintele, desi le alaturezi intr-un mod lipsit de noima.
Judec ce-mi dai sa judec. Nu m-am luat de nick-ul tau. Am fost mult mai doamna decat vei putea tu intelege vreodata.
Iti dai seama ca nu-ti voi da tie explicatii. O seara faina.