O fata ma atrage prin sinceritate si naturalete. Imi place o fata care se simte bine in pielea ei. Si o fata ma poate atrage doar daca isi pastreaza aceea gingasie, acea delicatete specifica. Nu imi plac asa mult fetele baietoase. Imi plac fetele care au incredere in ele si in fortele proprii dar nu imi place sa vad o fata care fumeaza si baga barbatii sub masa la baut sau injura non stop. Sa stie sa aiba decenta. Fata perfecta ar fi aceea care ar putea spune ca e cea mai frumoasa fara sa minta, fiind frumoasa atat sufleteste cat si trupeste.
Fiecare fata e perfecta in felul ei, nu creca exista fata perfecta, in general chiar perfectiunea e un defect.HMMM si la personalitate sa aiba naturalete fara fite sa fie ea insusi, sa fie sincera, si sa aiba o limita in tot ceea ce face
Eu nu am, nu am avut si nici nu vreau sa imi imaginez o fata perfecta. Vreau ca minutul ce urmeaza sa imi faca o surpriza, sa ma uimeasca pentru ca din moment ce imi fac planuri pentru o fata perfecta si poate nu o voi gasi dezamagirea isi va spune cuvantul si va afecta si viitoare mea iubita. Fata perfecta ce mi se va afisa in cale va fi mult mai perfecta decat proiectia mea a fetei perfecte
Sincera, draguta ( nu neaparat ff frumos ), fidela, nici prea indrazneata dar nici prea timida undeva la mijloc , fara fite sa fie naturala, sa pot sa vorbes orice cu ea (si ea cu mine ), sa aiba simtul umorului, cu bun simt si cel mai important sa ma iubeasca .
Http://zackara.wordpress.com Este blogul meu citeste la ''Femeia perfecta'' astept sa fiu criticat!
alleluiah întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Papusika1Mika întreabă: