Da, evident ca daca m-as indragosti cu adevarat de o fata as putea trece peste un astfel de amanunt. Daca sunt tratate si acoperite bine de aproapr nu se vad si o mai si iubesc e clar ca as putea treca peste defactele ei fizice.
Mai sincer eu unu nu mai cred asa de tare in dragoste, eu unu pun acccent in principiu pe un chip dragut, zambet placut, cosurile nu e chiar un defect iremediabil cu tratament adecvat dispar
Peste cosuri imperfectiuni se trece chiar daca de ex: intai ii baiatu frumos si fata " e urata" cum spui u cu cosuri si etc pe viitor sigur se schimba roata si se inverseara rolurile si atuncea se vede dragostea daca de la inceput se trece peste orice prb fizica si se simte foarte bine sentimentele ce vi le purtati nu exista limite!
Bineinteles ca pot trece peste acest aspect. Am si facut-o. Cand iubesti aceste lucruri sunt superficiale. Conteaza personalitatea fetei. Fata in situatia de fata trebuie sa fie increazatoare si sa dea dovada de initiativa pentru a incuraja baiatul.
didux întreabă:
Victor_4819 întreabă: