Pentru ca noi am trecut probabil fara sa vrem de acea linie de acea limita dintre prietenie si ceva mai mult, iar cand suntem refuzati este ca si cum primim o palma peste fata si ne intrebam de ce sentimentele sunt numai de o parte. Nu vorbim pentru ca vrem sa trecem peste iar din momentul refuzului este greu de acceptat realitatea si de a reveni la normal. O alta explicatie este testosteronul care ne face sa parem indiferenti si reci este un sistem de recuperare, de a arata ca nu suntem afectati dar de fapt suntem.
Poate pentru ca tinem destul de mult la fata aceea, fiind prieteni buni de multa vreme, si vazand ca fata ne-a refuzat ne-am simtit atat de prost si nu am mai stiu ce sa mai facem asa ca am indepartat-osau poate ca fata ne-a refuzat mai urat razand de noi sau asa ceva si normal ca ne-am suparat
Deoarece poate acel baiat poate a inceput sa tina la acea fata si se astepta sa accepte nu sa fie refuzat dar sa stii ca nu la toti e la fel depinde cum fata il refuza direct adica "nu" sau indirect explicandui ca sunt ca si frati si ca ar vrea sa ramana asa