| Betty18 a întrebat:

Baieti daca vine o necunoscuta la voi si va spune ca are o prietena care ar vrea sa va cunoasteti mai bine cum ati reactiona? veti crede ca e putin nebuna? sau ce veti crede? prietena necunoscutei il place pe baiat, a incercat sa intre in vorba cu el odata dar ei i s-a parut ca tipul a lasat-o vorbind singura.cred ca baiatul, care nu are prietena, e putin timid cu fetele.

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu as crede ca e nebuna. Sincer, probabil as fi amuzat. Eu i-as spune sa imi dea id-ul ei de mess si i-as spune ca o voi contacta. Ii spun ca daca am impresia ca ne potrivim probabil ne vom si vedea fata in fata. Nu refuz posibilitatea de a cunoaste o fata.

| Ros3Blu3 a răspuns:

Daca vine mioara_scumpik in putss@ goala la voi la usa bate bordea vrei sa fii pr meu si pleaca va duceti dupa ea?big grin

E aiurea chestia asta da nici rea nu e cate odata da ii cam strici imaginea acelei fete si baiatu iti zic sigur ca pe moment crede ca st nebunelaughing daca ii place numai crede asta iti zic eulaughing

| The Epic Fail Guy a răspuns:

As scoate stromeleagul la vedere cu scopul de a ma lauda!

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Pai Alex, totul se reduce la stromeleag, ai sa vezi cand ai sa cresti mai mare.

Creier n-are toata lumea, nu e cazul sa discutam despre asta.

| TheDaughter a răspuns:

Am patit in Franta chestia asta. Eram singur pe banca si deodata vine o fata urata rau care imi zice ca prietena ei ar vrea sa ma cunoasca pentru. ca sunt dragut. Dupa ce a insistat am acceptat si mi-a facut cunostinta cu o frantuzoaica superba. Nu strica sa incerci. Cat despre fata care a venit la tine...nu as considera-o nebuna... as zice ca a avut mult tupeuhappy

| Alex_2741 a răspuns:

Foarte frumos The Epic Fail Guy straight face la tine se rezuma tot la a scoate "Stromeleagul " la vedere straight face.

Poi in primul rand si eu as fi timidtongue. dar as vb cu ea as face conversatie si mai departe as vede ce ar iesiihee hee. E normal sa fie timid din moment ce i sa "prezentat " asa prietena necunoscuteihappy.
Sa nu ti se para nebuna pentru ca nu ai de ce happy e OK.

dar sa fii si atent pentru ca se poate sa fie o "farsa" nu prea inspirata happy
SI daca tipul era timid si fata prea vorbareata nu prea iese cine stie ce sa stii thinking adica daca el e timid e normal sa nu prea vb de prima oara. dar si ea daca e prea vorbareata nu e chiar asa bine nu lasa o impresie buna de la inceput. Sa o lase si ea mai moale si el sa prinda ceva curaj sa vorbeasca cu tipa aceea. Ca totusi nu moare nimenistraight face.

Orikum succes.