Nu as crede ca e nebuna. Sincer, probabil as fi amuzat. Eu i-as spune sa imi dea id-ul ei de mess si i-as spune ca o voi contacta. Ii spun ca daca am impresia ca ne potrivim probabil ne vom si vedea fata in fata. Nu refuz posibilitatea de a cunoaste o fata.
Daca vine mioara_scumpik in putss@ goala la voi la usa bate bordea vrei sa fii pr meu si pleaca va duceti dupa ea?
E aiurea chestia asta da nici rea nu e cate odata da ii cam strici imaginea acelei fete si baiatu iti zic sigur ca pe moment crede ca st nebune daca ii place numai crede asta iti zic eu
Pai Alex, totul se reduce la stromeleag, ai sa vezi cand ai sa cresti mai mare.
Creier n-are toata lumea, nu e cazul sa discutam despre asta.
Am patit in Franta chestia asta. Eram singur pe banca si deodata vine o fata urata rau care imi zice ca prietena ei ar vrea sa ma cunoasca pentru. ca sunt dragut. Dupa ce a insistat am acceptat si mi-a facut cunostinta cu o frantuzoaica superba. Nu strica sa incerci. Cat despre fata care a venit la tine...nu as considera-o nebuna... as zice ca a avut mult tupeu
Foarte frumos The Epic Fail Guy la tine se rezuma tot la a scoate "Stromeleagul " la vedere .
Poi in primul rand si eu as fi timid. dar as vb cu ea as face conversatie si mai departe as vede ce ar iesii. E normal sa fie timid din moment ce i sa "prezentat " asa prietena necunoscutei.
Sa nu ti se para nebuna pentru ca nu ai de ce e OK.
dar sa fii si atent pentru ca se poate sa fie o "farsa" nu prea inspirata
SI daca tipul era timid si fata prea vorbareata nu prea iese cine stie ce sa stii adica daca el e timid e normal sa nu prea vb de prima oara. dar si ea daca e prea vorbareata nu e chiar asa bine nu lasa o impresie buna de la inceput. Sa o lase si ea mai moale si el sa prinda ceva curaj sa vorbeasca cu tipa aceea. Ca totusi nu moare nimeni.
Orikum succes.
Marius339 întreabă: