| MadalinuskaIonuska a întrebat:

Baieti de la mine din clasa au un meci in care probabil va juca cu a8a(sunt clasa a6a) si eu cu cateva prietene suntem majorete pentru clasa mea cum sa ne imbracam?(ce culori maxim2) (colanti,fusta sau blugi?) cum sa ne prindem parul? as vrea si ceva cantece de genul :hai a6a joaca bine galeria e cu tine... Ps: suntem 6 fete! Va rog sa ma ajutati vreau cat mai multe idei

Răspuns Câştigător
| Syaaa a răspuns:

UuuUlove struck ce tare:X pai:
Colanti negrii:X, bluzitsa sau tricou mai lungihappy eu as prefera culoarea galben sau albastru:X[p.s culori intenselove struck]
Parul: parerea mea este ca daca va faceti 2 coditselove struck veti arata foarte dragalashe:X`!
Cantece [astea le folosesc si eubig grin] :
1.Din oceanu pacific a iesit un peste mic si pe coada lui scria ca 6 B [depinde ce sunteti voi, noi suntem B, dau exemplu xD] va castiga \m/
2.Din oceanu african a iesit un betivan:X si pe sticla lui scria: 6 B va castiga:X`!
3.Haii baietii haii cu pasalove struck sa le scuturam iar plasa:X sa le dam goluri mai multee si sa fim mereu in fruntee:*`!
4.Campionii suntem, campionii vom fii pana vom murii:X hai 6 B`!love struck
5. [atunci cand se intampla sa rateze, sau sa dea afara, sau alte minuni,accidentarilaughing etcbig grin] Nu'i nimic, nu'i nimic hai sa mai jucam un piic:X, haii baietii:X`!
6.A 8'a pentru noii, e o lada de gunoii:X~! rolling on the floor)
7. 2,4, 6,8 toti ratatii la un loc:X, 6B cel mai tare din parcaree:X~!
8. 6B suntem noilove struck clasa de invingatori:X`!
9. a8'a la pomanaa phbbbbt`! 6B Campioanaa:X~!
Cam atata:d ca nu`mi mai vin in cap dar' daca mi le mai amintescbig grin iti mai skriu:* bafta`!:X hai fetiliiii:* laughing

0 răspunsuri: