| khristineee a întrebat:

Baieti, ma ajutati cu ceva? Ce cadou de majorat as putea sa-i iau unui baiat?big grin Maxim 200 ron. Please heeelp! Dau funda la ideea care imi place cel mai multbig grin

4 răspunsuri:
| puncte a răspuns:

Păi ce îi place? thinking
Dacă e pasionat de muzică, dă-i un CD cu niște melodii care îi place lui.
Trage-l de limbă și vezi ce își dorește.
Vezi și tu ce Hobbyiuri are.
Ai grijă să vezi dacă îi plac lucrurile extravagante sau simple, asta e foarte important căci s-ar putea să-l jignești.
Sper că ți-am fost cât de cât de ajutor.

| khristineee explică (pentru puncte):

Ii place mult fotbalul si vrem sa-i luam ceva iesit din comun...

| mixxjim a răspuns:

Eduyonutz are dreptate, trebuie sa stii ce-i place, cadoul perfect e mereu ceva ce-i place celui care-l primeste, nu celui care-l ofera. ii poti face ceva personalizat (un tricou, o cana, un ceas, ceva cu mecla lui sau cu ceva ce-i place, o sigla, un slogan etc). ca idee de rezrva, sa stii multe magazine au ceea ce se numeste "card cadou", adica il platesti cu ce valoare vrei tu (incep de pe la 50 ron) si el merge la magazin si-si ia ce vrea de banii aia (haine, cd-uri, electro, etc.) succes!

| TrolI a răspuns:

Mie imi place de exemplu ceva ce sa mi se potriveasca la "outfit", ceva "fashion"... O pereche de blugi, colorati, prefer eu care ajung la 60 de ron, ieftin, poate pe langa un tricou sau o bratara, dar in orice caz, ceva de purtat, sa-si aminteasca de la cine ce a fost happy.