Pai ar trebui sa-i para lui rau, sa aiba aceasta initiativa, nu sa te strofoci tu prea mult. Astea sunt prostii. Cati ani ai?
Nu e ca ma strofoc eu prea mult dar iti dai seama ca inca tin la el. O sa fac 16 ani
Pai daca tii nu trebuie sa-l faci gelos, ca sa ce? Sa se intoarca la tine. Mai bine ii spui ca vrei sa va impacati si gata, fara prea mult tam-tam Bafta!
Faza e ca eu i-am mai spus o data sa ne impacam si atunci ne-am impacat si o zis ca vrea ceva serios cu mine..deaia vreau sa-l fac acuma gelos sa vad daca se va intoarce el la mine.
Asta e partea a doua, dar eu zic sa nu te complici prea mult cu facebook-ul, mai bine pui niste statusuri de "indragostita" daca tot vrei, niste pupici, inimioare la status eu zic ca e mai ok, decat pe fb, unde vad chiar toti
Eu iti multumesc de sfaturi
, doar ca el nu e asa, e un alt gen de baiat. a avut probleme cu drogurile si toate astea.el nu ar crede ca eu deja mi-am facut pe altul ca ma cunoaste si stie ca as incerca doar sa il fac gelos, de aia am avut nevoie de un ajutor din partea cuiva sa ma ajute in felul asta sa-l fac gelos pentru ca asa stiu ca ar crede si daca ar tine suficient de mult la mine s-ar intoarce.
Cu placere, si da, inteleg. Pai atunci sper ca te poate ajuta cineva.
Cam ciudat ce vrei sa faci dar daca chiar vrei mai bine fa-ti un alt cont pe facebook trimiteti mesje si vezi cum reactioneaza cand le vede.din punctul meu de vedere s-ar putea sa va distruga relatia
Noi nu mai avem nici o relatie de aia as vrea sa il fac sa ii para rau
FeFy` întreabă: