Sincer NU EXISTA si punct fiecare are viziunea lui asupra unei fete. Daca esti indragostit ca baiat o vezi cea mai cea dar dk nu mai esti cu ea nu o mai vezi asa ''perfecta'', si apare alta perfecta asa dar... nu poti spune cu exactitate decat asa ca vis dar atat. e bine sefa?
Fata perfecta? sa ma completeze. poate sunt de moda veche, dar atata timp cat ma completeaza si eu pe ea, este perfecta pentru mine. nu trebuie sa fii perfect pentru toti, ci doar pentru acel/a cineva. situatia materiala si din astea, mult prea putin.
cat despre fizic... am trecut prin multe genuri sa zic asa, brunete, blonde, roscate(doar una ), slabute, mai plinute, mai inalte decat mine (2 sau 3 ), mai scunde, sunt mult prea multe variabile, nu poti compune ceva perfect decat daca vezi in fata ochilor.
bafta
Plus ca trebuie sa fii perfect sa ceri perfectiunea... si eu unul cel putin, nu ma consider deloc asa...
bafta
Fiecare are fata lui perfecta. A unora e blonda cu ochii albastrii, a altuia cu o silueta de viespe si sprancene mari, alta are pupile dilatate si un zambet fermecator etc.
Chestiile astea difera, dar ca sa-ti raspund mie imi plac fetele care au caracterul ca si fizicul, bine echilibrat
Ei bine, eu scriu ( sute de pagini cu toate ca sunt a7-a ). Si vroiam tipul de fata perfecta. Fata aia care este super populara dar nu primeste iubire adevarata. Dar oricum mersi de raspunsuri toate meritau cate o fundita :*
Este simplu sa fie o femeie care sa se indragosteasca cristea de la dinamo sa o iubeasca columbeanu sa fie in top ca ina hot sa ii placa acadelele ca si alexandra stan lollipop sa pozzeze in reviste de barbati ca andreea mantea sa aiba un bebelusi si totusi sa straluceasca ca rosse marie. sa nu divorteze ca adelina de varciu si sa fie o buna actrita mai tot timpul ca adela popescu...eu sper ca esti multumit iar trasaturile pe care tu le vroiai sunt diferite de la barbat la barbat asa ca apuca-te si compara taie si vezi ce femeie fatala iese din atatea '''''fata perfecta''''.
mikutzzza1000 întreabă: