Mai amuzat teribil, inveti barbati sa se barbiereasca? cum sa nu stim, noi barbati ne barbierim cu lame, nu cu creme ca unele fete rar femei care folosesc aparate de ras.Incearca si tu, te faci praf daca folosesti fara gratar aparatul de ras
Ce ma
eu am intrebat daca va deranjeaza parul de pe maini nu va invat cum sa va barbieriti
La 13 ani cel mai probabil nu e atat de mult deci nu.
E blond, nici macar nu se vede... *cred*
Ti-am mai zis si repet. Nu-ti mai face atatea probleme! Niciun baiat nu o sa te evite din cauza unui astfel de lucru *pentru ca sincer, la 13 ani nu ai cum sa ai par extrem de mult, ce naiba, eu sunt mai mare si nu am chiar atat de mult *
Eh fata de celelalte fete de varsta mea e destul de mult da eh asta e nu voi face ceva ce nu imi place ca sa le fac altora pe plac so. ^.^ intrebam ca sa stiu totusi daca e deranjant pentru baieti sa vada asta la o fata
Depinde si de varsta ta... Daca era negru, saten mai ziceam ca e ca naiba *ala se vede rau* Parul blond nu iese atat de mult in evidenta deci nu ar fi o problema majora.
Ce intrebari pui si tu. La o fata ma deranjeaza sa aiba note mici si sa fie puturoasa, nu parul de pe maini.
Florys întreabă: