Se stie ca fetele inalte o sa aiba cel mai mare succes la baieti, la fel ca si baietii mai inalti si sportivi. Insa cind iubesti pe cineva nu conteaza inaltimea.
@Catalin: eu am 1. 55
@Mihutz: eu nu m-as uita la un baiat scund pentru ca el nu imi poate oferi acea protectie pe care o vor toate fetele.
Fetele potrivite as zice eu.Nici foarte inalte.si nici foarte scunde.Nu poti avea tu ca fata 1. 90 si baiatul 1. 80 te asigur.sau.un baiat sa aiba 1. 90 si o fata 1. 50. dar oricum mai repede varianta a2-a.
by daii
Eu sunt fata da imi dau si eu q parerea cred ca fetele inalte sunt mai mult placute d baieti
bine zic asta pentru ca eu am 1, 70 la doar 16 ani dar infine nu conteaza, oriqum tot fetele inalte raman la putere
Doamne ce intrebare... are vreo importanta daca doua persoane se iubesc cat de scunde sau inalte sunt sau cate de grase sau slabe?
Ce stupid!
Nici fetele nu aleg baietii dupa inaltime!
Daca iti plac o persoana nu mai te uiti la defecte, daca are 1 87 si tu 1 75 ps: eu nu consider un defect sa fi inalt!
Prefer fetele care stiu sa faca din iubitul lor cel mai important om de pe pamant.nu conteaza inaltimea
Presupun ca inaltimea nu conteaza dar daca ar aprecia una din aceste doua chesti, ar prefera o fata inalta bye:*
In general... un baiat trebuie sa fie mai inalt decat o fata, tu ai sta cu un baiat mai scund ca tine?
Si eu sunt mica de inaltime, dar baietii ma plac.nu cred ca asta conteaza, chiar daca prima data conteaza si aspectul fizic.trebuie sa fi draguta si inteligenta...consider ca baietii care vor de la o fata doar sa fie inalta si sa arate bine ca sunt cam fraieri.trebuie sa arati bine dar nu numai asta cont
cherryessence întreabă: