Se stie ca fetele inalte o sa aiba cel mai mare succes la baieti, la fel ca si baietii mai inalti si sportivi. Insa cind iubesti pe cineva nu conteaza inaltimea.
Hei eu am 14 ani si am 1. 68 si vreau o parere sincera de la un baiat : is prea inalta? adica in general baietii cred ca prefera fetele mici ca sa le dea impresia de protector da ma rog.Important i sa fie mai mica decat baiatu sau mica mica?
Eu sunt fata, dar tot iti raspund. Eu am 12 ani si am 1, 65. Cum sa fi prea inalta, mie mi se spune ca sunt scunda!
Eu sunt înaltă deci părerea mea este că sunt ok ))aaaaa și scuze că am răspuns la întrebare chiar dacă e specialt pusă pentru băieți )
Fete inalte avand in vedere faptul ca am 1.95 dar nu am nimic nici cu cele skunde
Eu sunt inalta. am 1.78 la 14 ani. si nu ma consider asa de tare. eu mi-as dori sa fiu mai mica.
E groaznic sa fi inalta! Eu am 14 ani si am 1.73 inaltime.Nu imi pot gasi prieten pe "masura"mea nicaieri! De asemenea,si hainele sunt greu de gasit deoarece la pantaloni de exemplu, trebuie sa iau marime mare pentru ca am picioare kilometrice, dar cu cat creste marimea, cu atat devin foarte largi! La fiecare blugi am curea! Uuuf, de ce nu m-am nascut si eu scunda?
cherryessence întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: