| fluturascolorat a întrebat:

Baieti,va deranjaza fetele cu par pe brate?nu FOARTE mult,dar ...vizibil.

19 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Sunt lucruri mai importante decat asta, dar totusi intr.o oarecare masura ma deranjeaza

| CrazySoursD a răspuns:

Mi se pare penibil sa te epilezi pana si pe maini. Cand va creste putin se va intepa lumea in bratele tale.

| Hash001 a răspuns:

Nu neaparat, dar nu le adoram.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un coleg care se face si pe maini picioare sprancene piept abdomen...
am si o colega care are un par mai vizibil pe maini si mi se pare foarte inestetic daca e mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la salon cu ceara si asa fiecare cu gusturile sale dar cand e vara.o rochita o cv.nu se vede intocmai ok si cu ceara o s te obisnuiesti si cu durerea nu costa ft mult ti se subtiaza parul si dupa cateva dati nu o s mai ti se vada la fel va fi mult mai ok vizibilwinking merita sa incerci

| Alecsa11 a răspuns:

Baietii urasc parul la fete in orice alt loc decat in cap. Indiferent de ce zic copiii astia pe aici, ca daca ajungi sa te epilezi pana si pe brate. Da, sigur, unii din ei nu zic nimic, dar crede-ma ca am participat la destule mistouri pe tema asta.
Dar nu trebuie sa il epilezi. Decoloreaza-l. Si e mai acceptabil.

| MojitoMarco a răspuns (pentru Alecsa11):

Esti penibila cum sa isi decoloreze parul doamne multi cretinilaughing))

| Alecsa11 a răspuns (pentru MojitoMarco):

Esti chiar atat de retardat? Serios acum. In primul rand, nu stiu cum iti permiti sa imi vorbesti asa tinand cont ca nu ma cunosti, iar raspunsul meu nu a avut nimic de-a face cu tine. In al doilea rand, doar pentru ca tu nu ai auzit de decolorarea parului de pe maini, nu inseamna ca nu se practica extrem de des. Unele fete, pentru a evita epilarea dureroasa cu ceara sau aparat, sau cea mult prea deasa cu lama, folosesc crema decoloranta. Again, doar pentru ca tu nu ai auzit de acest lucru, nu inseamna ca nu se practica si ca nu e ceva util si normal. Si te rog frumos, foloseste un alt limbaj ca nu impresionezi pe nimeni cu asta (nu ca ai avea cu ce altceva sa impresionezi, probabil), copil penibil.

1 La mana nu sunt copil 2 nu sunt penibil si u imi ceri sa nu te mai jignesc cand u ma jignesti pe mine.in situatia asta u esti cea penibila, igenic este sa te duci la un salon nu sa te decolorezi si alte chestii ciudate pe care le ai u in cap asa ca incerca sa faci ceva util nu sa faci improvizatii proaste coboara cu picioarele pe pamant te uiti prea mult la filme...

| Alecsa11 a răspuns (pentru MojitoMarco):

Stii ca exista farmacii sau doctori dermatologi care pot prescrie creme decolorante? Ce mi se pare incredibil e ca tu acum incerci sa ma convingi pe mine ca e mult mai igienic sa te duci la salon sa te epilezi, dumnezeule. Habar nu ai cate fete care se epileaza la salon se trezesc cu foliculita sau boli de piele din cauza incompetentei unora. Nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi in legatura cu aceste lucruri. Poate ca nici eu, tot ce am facut a fost sa dau un sfat care, aparent, te-a deranjat enorm. Replicile tale cliseice si amare ma lasa fara cuvinte.
Daca nu esti un copil, scrie ca un adult. Nu cred ca e greu sa scrii "tu" sau sa pui virgule unde trebuie. Adultule. Mi-e si frica sa intreb cati ani ai. Si te rog, daca mai ai ceva sa imi raspunzi la acest comentariu, fa-o printr-un mesaj privat, aceasta fata a cerut un sfat, nu o cearta. Apreciez.

Prefer sa iti sp ca imi cer scuze, poate ca am fost prea dur la adresa ta.O seara placuta

| CiprianTPU a răspuns:

Parul pe brate e ceva normal. Nu am cunoscut nici o femeie pana acum care se epileaza si pe brate. Pe mine unul nu ma deranjeaza!

| sarpe65 a răspuns:

Epilare definitive cu ulei de furnici scapi de par toate viata http://www.okazii.ro/......a112635170

| MojitoMarco a răspuns:

Crede-ma fa bine si epileaza-te este jenant pentru o fata sincer...

| MojitoMarco a răspuns:

Atunci epilare definitiva sau u CrazySoursD nu ai auzit de asa cea?:d

| JustHahaa a răspuns:

Nu vad cu ce ne-ar deranja asta.este normal toata lumea il are! happy

| Raulee a răspuns:

Sincer DA!

| cursedkid a răspuns:

Lasa-te asa! va fi urat cand iti creste si in decursul anilor o sa arati ca Yeti daca tot te epilezi pe brate!

| cipryany a răspuns:

Exista lucru mai scarbos si mai gretos la o femeie decat floacele alea ca o blana pe maini?