Ce intrebari sunt astea, gandeste-te si tu mai bine la ce ai spus si dupa dati o palma.Gandeste si tu rational matur fara alte tampeni.Nu vreau sa te jignesc dar incearca sa te gandesti mai serios nu asa copilareste ce puii mei.Depinde nu toti baieti sunt la fel nu toate fetele sunt la fel. Toti suntem diferiti si asta e frumsetea vietei!
Dacă e frumoasă, de ce te mai deranjează chestia asta penibilă? În timp se poate epila ( bine, nu cu big, ci există o cremă la care părul crește înapoi cum era, nu mai mult ). Mie nu mi se pare ceva care ar trebui să deranjeze pe cineva. Doar nu-l are de 2 m. Duh.__.
Fetelor, va deranjeaza daca baietii ai o respiratie urat mirositoare si va vine cateodata un damf urat mirositor de transpiratie? Asa si in cazul nostru cu parul pe brat in cazul fetelor.
Sincer, am vrut sa vad ce gandire au unii. In franta sau Italia, cred, daca mergi sa te epilezi pe brate cei de la salon se uita ciudat la tine, li se pare ceva wow....Si daca va deranjeaza luati-va una fara par pe brate cu care daca stati mult o sa o vedeti si neepilata....atunci ce faceti? Va despartiti de ea? Sau ii spuneti sa se epileze...s-ar putea ca ea sa va dea papucii...
Poate sa aiba si pe spate, femeie sa fie. In plus, lucrurile astea pot fi cauzate si unele afectiuni/boli Nici eu nu's perfect.Tre sa ai ceva lipsa sa te iei de un om cu o afectiune, sau un defect.
Nu, ne place cel brunet, pieptanat si ingrijit ). Normal ca nu ne place, dar daca este extrem de mic ( ca si la orice om normal ) nu este nici-o problema.
DeepEyesClaudia întreabă:
fluturascolorat întreabă:
lonelyheart întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: