Da stai ca nu am inteles .
Noi trebuie sa fim perfecte, ne sacrificam prajitura aia minunata cu un sos delicios de ciocolata pe deasupra ca sa aratam bine pentru voi si la UNII chiar nu le pasa daca au baut una sau 4 beri.
Dar ce are daca o fata are cosuri, e un defect si nu stiu eu?
Crezi ca noi ne uitam la fata voastra si numaram fiecare cos?
Oricine prefera perfectiunea dar trebuie sa ne raportam la realitate si la oportunitatile pe care le avem. Daca as intalni o fata speciala nu as tine cont de acest lucru. Conteaza in primul rand felul in care ma simt cand sunt cu o fata, felul ei de a fi si modul in care se pune in valoare. Orice defect poate deveni invizibil daca stii cum sa te pui in valoare.
Numai o persoana superficiala ar lua in considerare acest aspect. De ce sa nu descoperi acea persoana in profunzime? Poate este chiar sufletul tau pereche. Daca o respingi din cauza unui mic "defect" s-ar putea sa nu stii niciodata...
De ce sa ne uitam la ambalaj si nu la continut? Cosurile trec o data cu adolescenta (sau se trateaza ), pe cata vreme alte defecte nu trec toata viata.
Ce adolescent nu are coşuri pe faţă? Unii au mai puţine, alţii mai multe... dar oricine poate fi drăguţ. Mie chiar îmi place de o astfel de persoană, deoarece pe dinăuntru mi se pare că e frumoasă.
Nu, dar asta nu inseamna ca le resping doar pentru ca au cosuri. Pana la urma nu o sa aiba cosuri toata viata.
Stii cum e chestia asta cu defectele?! la un moment dat in viata, ca e mai tarziu sau mai devreme, ajungi sa iubesti persoana respectiva si sa o accepti asa cum e, fara sa mai tii cont de defectele ei. o IUBESTI, si gata!
Si sa stiti ca m-am simtit bine scriind chestia asta ! :X
Conteaza cu este ea pe interior(daca e urata rau nu mersi )nu conteaza cosurile!
Bună.
Fetelor vă plac băieţii nesimţiţi?
Coşurile sunt trecătoare, caracterul este important.
Pa, pa.
Nimeni nu i perfect.ce dk ai cosuri pe fata o sa iti treaca si vei ramane aceeasi pers
Problema cosurilor e ceva temporal, depinde ce creme folosesti pentru a scapa repede si fara semne.
Eu am reusit sa scap de acnee dupa ce am folosit creme naturale pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation, si am scapat de toate cosurile si punctele negre.
ItsMe6969 întreabă:
patrizia696 întreabă: