Pai baietii simt oarecum ca trebuie sa fie el barbatul in relatie, cum u esti mai baietoasa poate are impresia ca e gay
lasand gluma la o parte, gandeste putin ce efecte ar avea vorbele pe care le spui inainte sa "le dai drumu' ". e adv ca iti vei gasi pe cineva, dar banuiesc ca nu te'ar deranja sa se intample cat mai repede. las'o putin mai moale cu gelozia, chiar daca ai dreptate, ca o sa se simta ca'n zgarda. nu stiu daca te'am ajutat, sper ca da, am spus doar parerea mea take care
Ai dreptate, baietilor nu le place sa fie impreuna cu o fata baietoasa. Se simt ca niste homosexuali. Tu cum te-ai simti (in cazul in care nu a-i fi asa baietoasa) sa fii cu un baiat care stie mai multe, in materie de moda, decat tine? Nu te-ai simti ca si cum ai umbla cu o fata? Baietilor le place ca fata sa fie feminina, ca doar d-aia e femeie, nu?
Daca tie iti place atunci ramai asa, pentru ca pana la urma tu trebuie sa te simti bine
Cam asa sunt eu, numai ca pe mine m-au luat la goana din curtea scolii ca ma certam cu ei, in loc sa joc. Dar a trecut(exceptie: nu fumez).
Oricum, cand ma imbrac mai,, sexy``, sar fetele cu gura pe mine: fata, cat ai slabit, parca erai mai,, buna`` inainte``. Baietii nu zic nimic; cat despre ei: ma inteleg cu toti bine, dar doar 2-3 ii pot considera prieteni. Intra-adevar, prietenul meu mi-a spus ca i-a fost foarte greu sa se apropie de mine desorece m-a vazut respingatoare si ii era teama.(Si multi au invocat acelasi motiv).
Cand eram pe la 12 ani, impresia asta o aveam si eu : nu puneam accent pe cum arat. Acum, am inceput sa abordez alt stil, si cred ca imi place asa. Trebuie sa incerci sa nu dai impresia ca esti un baiat, cateodata sa iti mai arati sensibilitatea, sa le mai dai si cu,, jetu``, sa fi mai rece putin. Eu asa am procedat, si acum ma percep altfel, oricum eu nu m-am schimbat de loc, numai ca acum numai am tangente cu toata lumea...
Eu una, apelez la baieti doar pentru distracie: la un fotbal, la un,, suc``, la o plimbare... dar nu ma vad ca un baiat, ci ca o fata pe gustul lor. Incearca sa procedezi la fel: ramai tu dar nu mai arata la toti cum esti.
Cam asa sunt eu, numai ca pe mine m-au luat la goana din curtea scolii ca ma certam cu ei , in loc sa joc. Dar a trecut(exceptie: nu fumez).
Oricum, cand ma imbrac mai,,sexy`` , sar fetele cu gura pe mine: fata, cat ai slabit, parca erai mai ,,buna`` inainte`` . Baietii nu zic nimic; cat despre ei: ma inteleg cu toti bine, dar doar 2-3 ii pot considera prieteni. Intra-adevar, prietenul meu mi-a spus ca i-a fost foarte greu sa se apropie de mine desorece m-a vazut respingatoare si ii era teama.(Si multi au invocat acelasi motiv).
Cand eram pe la 12 ani, impresia asta o aveam si eu : nu puneam accent pe cum arat. Acum, am inceput sa abordez alt stil, si cred ca imi place asa. Trebuie sa incerci sa nu dai impresia ca esti un baiat, cateodata sa iti mai arati sensibilitatea, sa le mai dai si cu,,jetu`` , sa fi mai rece putin. Eu asa am procedat, si acum ma percep altfel , oricum eu nu m-am schimbat de loc, numai ca acum numai am tangente cu toata lumea...
Eu una, apelez la baieti doar pentru distracie: la un fotbal, la un ,,suc`` , la o plimbare... dar nu ma vad ca un baiat, ci ca o fata pe gustul lor . Incearca sa procedezi la fel: ramai tu dar nu mai arata la toti cum esti .
Daca raman eu dar nu mai arat la toti cum sunt nu inseamna sa fiu falsa? nu vreau nici asta, adica cred ca cel mai bine e sa raman asa cum sunt eu, sa fiu eu, originala cui i place e bine cui nu-i convine e bine si asa
Pai depinde de noi asta?
Sau de cantitatea de testosteron pe care o posezi?
Cei ce nu au destul stau cu cineva care au mai mult, si invers.
Dar la orice regula mai sunt si exceptii. poate sa fie si un baiat cu mult testoteron cu o fata,, baietzoasa''.
Have a nice day.
+ atrage - asa ca o fata rea se potriveste cu un baiat bun, ce ar trebui sa schimbi la tine, nu stiu ca nu te cunosc dar cred ca ar trebui sa fii mai tandra mai dragastoasa cu baietii, si app mie imi plac fetele vulgare asa ca gaseste-ti si tu un baiat bun nu un smecher ca nu v-ati potrivi. Bafta.
Parerea e sa nu te schimbi, asa e mai tare, cel putin mie numa fete de astea ca tine imi plac. Apropo, de unde esti?
M-ai descris apoapeee perfect... Din cate "relatii" am avut toti baieti vreiau sa ma controleze, i-am dat dracului pe toti. Si nu, nu te schimba, daca la cineva nu ii place cum te comporti, fa-i in ciuda si nu te schimba, nu are rost, stiu asta pentru sunt ca tine (descrierea). Baietilor nu le place sa fie cu o fata mai baietoasa pentru ca aia inseamna ca ea umbla cu el si prieteni lui peste tot, baieti vor ca iubitele lor sa nu se inteleaga bine cu prieteni lor, dar ei sa se inteleaga bine cu prietenele iubitei lui
O doah...she eu sunt genu` asta de fata.adica nu chiar asa... Vreau sa spun ca totusi ma port ca o fata ( ma imbrac frumos. putin luciu de buze.parul` ca de fete ) dar toata vara stau pe bicicleta She schema cat incape.merg fara maini. iau curbe fara maini.sar gropile cu ambele roti ale bicicletei. She ma nteleg foarte bine cu baieti. She sincer din cate am vazut lor le plac fetele astea. le admira intr-un fel
Decii uite sa iti zic ceva desi baieti se uita ciudat la tinee o sa fi mereu protejata :o fata cu haine strmte machiata(buna) imediat aia zic moah ce'as f... da cand te vede pe tine ce e frate asta?:O daa aleia ii ie frica sa see duca noapteaa pe afar pe la 12 de ex cu riscu de a se lua cineva de ia dar tu nu ai treaba ca un baiat si un baiat daca se indragosteste de tine o face pentru ca ii place de tine asa cum esti si sa speriii eu iti zic sigwr o sa gasestite intrebi :asta zice asa la baza nu?
nu stiu pe pielea mea eu am 13 ani si st baietoasa bine st si soprtiva da pe afara eu am imbrac ca un baiat larg si beau bere orice vb de genu coaiee sau frate sau bhaa si baieti zic ce ma tu esti baiat frate si mai ie o fata feminina si aleia ii zic ce faci p... o eu st mult mai apreciata bine eu nu ma pot impaca nici acum cu gandu ca st fataa da imi place asa cum st mama si tata imi zice ca trebuie sa ma imbrac feminin bleeahhh frate daca mie nu imi place de ce va bagati voii :st astea pitipoancele baiat:cf pi. o? si spre sfarsit :sigur o sa iti gasesti baieti s'au saturat de pitipoance:fite fata am o bubita "
haii papa sperr ca te'am ajutat
Io am numa 12 ani si sunt extrem de baietoasa isunt si sportiva imi plac in special sporturile dure ma imbrac cu haine cat mai largi si mai comode chiar si la o festivitate imbrac un pantalon in loc de rochie si injur fac tot felul de chestii uneorii cand cineva ma enerveaza il iau chiar si la bataie crede-ma nu te schimba demonstreaza ca nu-ti pasa de ce spun altii eu zic sa ramai asa cum iti place si daca cineva se va indragosti de tine te va iubi asa cum esti o va iubi pe tu cea reala si te va aprecia pentru asta crede-ma iar cei care te resping est sun prosti rau de tot frate
! sper ca tiam fost de ajutor
Of, Of, OOf draguta :-J Sunt chiar jenata de povestea ta :-s sper sa`mi treaca!Infine, uite: Eu sunt o fata oarecum, normala.Am 13 ani she zau ca baietii se iau dup mine, adica "woow!"nici nu credeam asta, dar dc sa te chinui cand poti ramane asa?Adik nu vreau sa ma complic dar mai demult un baiat din clasa mea placea alta fata, si fata aia il placea. Ei bine eram foarte trista si foarte supy pe "amandoi"! Visam visuri cu el, dar parca totul era fals.nu stiu cum sa-ti spun daar, acum cand s`a tuns fata aia scurt am intzeles ca baiatul acela nu o mai placea, de cateva ori lipsea, she n`o mai vedea, she acum ma place p mineSunt foarte mandra de viata mea. App am ochii caprui, stii verbul: Cn are ochi caprui fura inima oricui, ei bine majoritatea sper ca te-am ajutat.byezy skmpa
Si baga id`ul meu pinkymic19o sa ne` cunoastem si o sa-ti zic mai multe...byezy va pwoop pe toti:X
Sa-ti zic ceva. daca acum esti mai baietoasa cand o sa fii adulta o sa te descurci mai bine in mediile dominate de barbati.deci o sa te ajute intr-un fel.)
Nu stiu ce zicetio voi dar eu cred ca baietilor le plac genul asta de fete. adica nu esti nici prea prea, nici foarte foarte treaba e ca eu o sa-ti dau un ex: Am in clasa un ratat de care aprox. claselor a6a a si a6a b(noi) le plac de el ffff mult. desi e un ratat cu note mai mici de 5 sa continuam, si am si o fata in clasa care si-a petrecut aproape toata vara cu el si cu niste baieti deoarece pe ea toata lumea o ia la chestii de.baieti si cum ti-am zis multe fete-l plac insa toate sunt niste fitoase ce nu pot sa faca nimic, nici baschet nu stiu sa joace. Dar el moare dupa cea care si-a petrecut vara cu el, evident! deoarece ea are caracter de baiat, e cea mai buna alergatoare, e mai buna ca si baietii.
Mai, e cu dus in intors.Eu pot sa zic ca nu sunt ca tine...asa mai baietoasa, si o tipa de jos a zis ca mai bine e sa fii asa, ca nu se ia nimeni de tine, inspiri frica.etc.N-are nici o logica. Femeia e femeie, e normal sa fie senzuala, aranjata, sa se comporte ca o FEMEIE! E normal sa se simta dorita, privita si altele.Iti da o satisfactie chestia asta.Nu conteaza cat te dai cu ruj, ci atitudinea, trebuie sa fi o draguta intodeauna, sa pici bine oricui. Daca te certi, scuipi, sau alte chestii ca un barbat, nu castigi nimic.Atragi atenia in rau oamenilor, vor iesi vorbe si baietii o sa te priveasca ca pe o amica si atat.Cunosc cazuri, multe! + ca te formezi prost asa, pe viitor, fara voia ta, tot va trebui sa te schimbi oleaca, nu pierzi nimic daca o faci de pe acum. Fa-ti o schimbare.Fii mai finutza putin, da dovada ca stii sa porti si sa fructifici toate lucrurile cu care ai fost inzestrata. P. s: un barbat nu se va uita niciodata la o fata mai baietoaica, cel putin cu cei dupa 18-19 ani, oricat zic ei asta, ca daca vine alta cu o fustita, care se uita mai frumos, imediat isi schimba parerea. Asta a fost parerea mea.Ciao.