| Louissa a întrebat:

Băieți voi ați mai sta cu o fata dacă, după un an și ceva de relație ați afla ca a plăcut mult un baiat despre care nu v-a zis niciodată, asta in timp ce voi doar vorbeati, erați la început de relație (2-3 săptămâni )?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Sunt de parere ca, toti ne îndrăgostim de cineva, si preferam sa nu ne arătăm atașamentul față de acea persoană în public. Nu e mare problema bro, cum si tu poate mai zărești vreuna, si treci peste. Mergi înainte, capu sus.

| Louissa explică (pentru AlaSwek):

Sunt fată, am pus întrebarea Pt ca iubitul meu a ales sa se depărta de mine doar Pt ca l-am plăcut pe băiatul ăla, am pus întrebarea din perspectiva lui sa văd daca are dreptate sau nu. Prin "‘mergi înainte " te referi ca ar trebui sa continuie cu mine sau sa renunțe?

| AlaSwek a răspuns (pentru Louissa):

Atunci când îți place de cineva, este mai imposibil să îți pierzi sentimentele fata de acea persoana, după părerea mea, nu ar fi motiv de despărțire, adică na, nu e nica rau, sunt sigur că și lui îi plăcea de cineva.
El își va cauta argumente, orice i ai spune, el tot își va cauta sa si argumenteze raspunsurile. Ori a căutat cel mai prost motiv să termine relatia, si a așteptat momentul, ori chiar o ia de bună.
Eu zic, parerea mea, când doi oameni se despart nu au fost compatibil. Mai dai timp de gandit, poate i vine mintea la locwinking. Esti tânără, nu e nimic pierdut, doar ca, toate la timpul lor. Cheers! Noapre bună

| Louissa explică (pentru AlaSwek):

Ma simteam oarecum vinovata și voiam sa aud părerea unui baiat. Tot sunt vinovata ca nu i-am spus de la început și am ascuns, dar nu avea nici un rost. Merci mult de răspuns happy Noapte buna happy

| Louissa explică:

In condițiile in care fata nu a avut niciodată nimic mai mult cu băiatul respectiv ( sărut, relație etc) doar plăcut și atât