| alexpaull99 a întrebat:

Băieți,voi ce preferați dintre o fată cu fundul bombat și o fată cu fundul plat? In afară de creier laughing Argumentati răspunsul.

5 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Este o întrebare retorică. E ca şi cum ai întreba femeile ce preferă: un bărbat sărac, prost, urât si pl mică, sau unul bogat, frumos, inteligent si bine dotat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu consider fundul un criteriu de alegere, atât timp cat aratã cât de cât decent. De geaba are fundul bombat daca nu-mi place cum se miscã, cum gesticuleaza/sau expresia fetei, sau isi tine picioarele, seductia feminina e un proces mult mai complex care implica tot corpul, aici (nu ma refer sa fie bunoacã)nu doar o bucatã de buci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încă nu m-am gândit exact de cine să îmi placă, dar ceva este sigur, nu sunt pregătit pentru a avea o relație. Nu am o vârstă pentru a face sex, așa consider eu, sunt preocupat de alte subiecte. Trebuie să învăț încă o limbă străină și nu am timp pentru o relație sexuală. Unele fete au nevoie de bani, pe care nu îi am. Nu vreau să supăr o fată pentru acțiunile mele. Pe scurt sunt dificil în acest subiect, deși cunosc multă teorie despre acest subiect.

| PinguIstHEBest a răspuns:

Ne plac fetele cu fundul bombat..pt ca arata mai bine si se simte bine