| ColaCuSupaIubesc a întrebat:

Baieti voi cum ati prefera o fata: Sa fie mai indiferenta sau sa va arate cat de mult va iubeste? Va roog sa-mi raspunde-tipuppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Eu o prefer pe cea care imi arata ca tine la mine.
Cele indiferente nu imi plac, ca niciodata nu sti daca tine la tine cu adevarat sau doar isi bate joc straight face

| d1onn5o a răspuns:

Sa stie cand sa fie indiferenta si cand sa arate ca iubeste.

| Neworder a răspuns:

Cind vezi o fata "prea indiferenta", iti pierde pofta sa o mai cuceresti. Si apoi tot ele se pling ca nu le-au luat in seama, e.t.c.

Nu toti barbatii sunt insistenti (insistenta-i relativa: depinde pentru cine sa fii insistent) + ca si noi avem acea binecunoscuta mindrie (ma rog, nu-i mereu folositoare dar cu ea nu se joaca), asa ca ai grija sa nu ramii doar cu indiferenta.

(Adesea cind vezi fete foarte "indiferente" apar diverse intrebari: poate are vreun prietene, iubit, e.t.c, sau inca nu e pregatita pentru relatii /realatii mai serioase, speriatawinking sau inchisa din fire, adica mai bine sa fii mai deschisa

Personal, imi place cind cineva imi arata ca ma iubeste, happy intr-un mod chibzuit, si nu cred ca ar fi bine pentru viitorul relatiilor ca ea sa sara la git chiar de la prima intilnire.

cam asta e parerea mea, iti urez succes.
Va Urez succes si iubire la toti care ati citit acest mesaj.

| Kataloasa a răspuns:

Nici indiferenta, dar nici sa va aratam baietilor. Ca v'o luati in capdevil