Daca este o fata pe care o plac si o cunosc destul de bine, iar ea imi spune asta, reactionez frumos, ma comport special cu ea.
Dar daca e una pe care o vad de 2 secunde si vine sa-mi zica asta la misto, o voi trimite de unde a venit spunandu-i ca n-am chef de glumele ei!
Nu reactionez. Asa ceva nu are cum sa se intample, nu suntem in seriale americane
Vrei sa-i zici unui baiat ca il placi?
Daca da atunci poate reactiona in 2 feluri :
1. Daca nu te place - atunci o sa se simta ceva gen "wtf"
2. Daca te place atunci o sa se simta ceva gen "Yes, god, yaaas!"
Un raspuns de genu' am vrut sa aud
Pana la urma cam asa e. *lol*
Asa faci tu ...sau? ( )
Aww
Nu am de unde sa stiu. Nu am patit si nici nu o sa patesc
Trebuie sa ai un noroc chior...
N-ai de unde sa stii
Tu trebuie sa fii constient de un lucru : oricine isi are jumatatea. Tipa daca n-a aparut pana acum, are timp sa apara, ziceai ca ai 17 ani, ai rabdare! Niciodata sa nu spui niciodata!
Tu imi spui mie? sau... ( Eu sunt fata... Nu vorbi la masculin Ca apoi cine stie Incep sa ma simt ca Michael Jackson) Si nu prea mai inteleg ca si eu am 17 ani
Se referea la mine
Sunt constient de asta. Multumesc pentru incurajari
Ohh... Pai stiam (Ironic)
Apropo Fain desene
Assassination Classroom? Ma bucur ca iti place. Oricum, exista anime-uri mult mai bune. E oarecum funny cateodata. Stai sa vezi cand il imbraca pe Nagisa in fata
LoL...Scuze Nu m-am uitat acolo sus sa vad pentru cine a scris Scuzeeeee
Suna foarte funny Ma uit pentru prima oara la chestii d-astea cu anime
De ce iti ceri scuze? Nu ne-ai facut nimic
Eu m-am uitat cand aveam vreo 10 ani la Deltora Quest. Dupa intr-o vacanta de vara... pe la 13 ani mi-a venit dor de acel anime si m-am uitat pe youtube. Pe urma mi-am dat seama ca sunt si alte anime-uri si am continuat.
Daca vrei recomandari atunci sa-mi spui genul care iti place si se rezolva.
Stiu din toate, romance, slice of life, action... Stiu si anime-uri tampite daca vrei.
Mă simţeam aiurea
Tastam cu @Blytzlike!
Incurajarile sunt mereu bine-venite!
Daca vrei Poti sa-mi dai o monstra din fiecare Nu ma supar {Doar sa imi zici din ce gen face parte fiecare}
A inceput sa imi placa sa vorbesc cu tine
Ma refer la vorbit nu la alte chestii Gen indragosteala si d-astea
=)) Sa mai fac spam aici sau sa dau felicitari? Grea decizie...
Uita-te la asta intai.
I-am aratat unui prieten si a zis ca m-am tampit. Am stat 20 de minute sa-i explic ca nu e hentai;))
https://www.youtube.com/watch?v=Z3EyEV0SR5M
Treci la felicitari
LoL De ras {Si nici bine nu a inceput}
Am uitat sa scriu "mor"
Am dedus asta
Dacă mi-o spune un băiat spun ceva de genul neinteresant sau nu-mi pasă dacă o face ea ehh altă poveste
Pai dacă o plac și îmi spune, întâi am să mă gândesc că sunt cel mai norocos om din lume. Dacă nu, am sa-i zic că vreau să fim doar prieteni. Dar de multe ori noi ne comportăm diferit în fața fetelor care știm că ne plac. Este un fel de "intro"
Sunteti mai timizi sau speriati?
Nah... încercăm să părem cât mai "de calitate". Dacă știu că o fată mă place nu sunt speriat. Asta pentru că acum un an plăceam o fată. Și nu știu cum a aflat și acum parcă e speriată de bombe în preajma mea. I-am zis odată: Da' ușor fata mea ca nu te mănânc. Mă evita cum evită șoarecele pisica. Eh, nici acum nu e foarte roză situația. Dar măcar mi-am dat seama că IQ-ul acelei fete este sub media globală. Atunci mi-am și zis: "Dacă sunteți toate așa... Îmi iau o capră ca și gagică." Dar evident că m-am înșelat. De atunci nu vreau să par speriat în fața unei fete. Mi-am dat seama câte pierzi cu timiditatea
Bine, dacă întâlnești un băiat mai sensibil este posibil să îl domini din toate punctele de vedere. O să roșească sau o să se bâlbâie. Dacă spui unui băiat că îl placi și roșește, poți să îi spui ceva drăguț în legătură cu faptul că a roșit. Poate, poate mai prinde încredere în forțele proprii
Salut!
Depinde de la caz la caz, de la persoană la persoană. Dacă este o fată pe care o placem și noi normal că reacționăm pozitiv iar dacă nu încercăm să evităm situația.
anonim_4396 întreabă: