Trecând prin armată, pot spune că treaba asta ține doar de obișnuință. Acolo, ca să mergi la duș, trebuia să fii conștient că toată lumea te va vedea gol, pentru că așa sunt băile în instituțiile militare: la comun. Nu mi se pare cine știe ce chestie, adică sunteți rude până la urmă și nu ar trebui să fie vreo problemă vis-a-vis de treburile astea. Acum fiecare cu propria concepție despre sine și cu propriile convingeri.
Daca nu esti la liceul militar sigur nu stii cum e sa faca misto aia mari de tine cand esti gol la dusuri. Deci stam 20 de baieti in camera, cand se da oridinul ne dezbracam pentru a merge la dusuri, normal sunt goi ( exact cum am venit pe lume) si traversam curtea liceului pentru a ajunge la dusuri care normal ca sunt la comun. Deci nu exista rusine, problema cea mai mare e ca si iarna trecem tot goi prin curte si mai simti asa o durere de coitze?
De ce ti-ar fi rusine cu corpul tau. Simte-te bine in pielea ta oricum ai fi. Si ca sa iti raspund la intrebare eu mereu ies gol din baie fara nimic pe mine indiferent cine e in casa. Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Ionss întreabă: