| LolXD73 a întrebat:

Baieti,voi va umm,radeti intre picioare,adica la **** si restul,si cum, ca nu am m-ai facut asta si ma gandesc daca sa fac, nu vreau raspunsuri tampite acum serios :p Si e mai bine daca fac asa, adica ma rad acolo? Dau funda! Si astept raspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| MicSiRau a răspuns:

Trebuie sa fii hotarat laughing daca vrei sa te razi va trebui sa o faci mereu. daca nu vrei sa te razi vei ramane asa cum te-a lasat mama natura dar tine si putin de igiena ta, asta e parerea mea, nu stiu la cate fete le plac baietii cu altceva intre picioare in afara de un penis si doua oua laughing, eu ma rad de la varsta de 14/15 ani nu mai stiu exact, si m-am ras si cu bicul/crema depilatoare/ depinde ce ai la indemana, poti folosii foarte usor si o masina de tuns, din aceea fara fir, cu acumulator. E mult mai estetic fara par. Bafta

| LolXD73 explică (pentru MicSiRau):

Ms pentru ajutor,serios acum,ceilalti au fost vaci proaste cand a venit vorba de asta! pfff, cat despre igiena mea, un dus in fiecare dimineata cel putin odata pe zi, dar cred ca o sa il las asa cum e, mersi din nou big grin

4 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă vrei să fii violat din greșeală la o beție, poți să te razi și pe picioare.

| Crucified a răspuns:

Noi nu râdem între picioare... straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crucified):

+1happy