| night_crawler a întrebat:

Baietii cand vad o fata "buna"... zic in gandul lor..."mama ce buna e asta"... da fetele ce zic cand vad un baiat dragut?

Răspuns Câştigător
| dragutza a răspuns:

Pai depinde de genul de fete cele mai timide nu prea zic nimic sau zic:da... e dragut! iar fetele mai fitoase''uau, ce sexy e asta! mama mia, este al meu si se reped la el sa-i ia nr de tel si o intalnire!(in ziua de astazi baietii dar si fetele nu mai iubesc cu adevarat, sunt cu cineva impreuna doar de dragul de a fi! doar ca asa e la moda! iubit/a la 10 ani? uau! ce pot face la aceasta varsta? sa se prosteasca:"ba, stii eu sunt cu ala/aia!";"bun/a rau, nu?")

40 răspunsuri:
| carmi_6480 a răspuns:

Mama ce misto e asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fund are... ce muschi... ce bine arata... pfoaoleo ce moaca are rolling on the floor tongue

| Guitarlove a răspuns:

Ce cur are =p~

| diatns a răspuns:

Uite un bunoooooc! Si apoi sarim toate pe el si-l violam.haha

| Ursulet a răspuns:

Moama ce bine arata asta... dar, se putea si mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat ca nu poate fi prietenu meulaughing

| tatiana14 a răspuns:

Eu zic :"Mama ce bun e!" sau "Vai ce cute e!" etclaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, da...Traiasca fesierii!

| buburuzaucigasa a răspuns:

Mama ce bun e.

| JustMeFlory a răspuns:

Zic cam la fel"Moa'ce bun e asta"big grin...si salivez putin dupa care ma sterg in coltul gurii si merg mai departerolling on the floor

| juniper a răspuns:

Pfuaaaaaiii... asta pana diseara e in pat la mine rolling on the floorrolling on the floor

| crysha a răspuns:

Acelasi lucru...mai ales daca are si un fund smecher :X...

| bambina a răspuns:

Eu de obicei când vad un băiat draguț zic"
"ce bun e tipusmug"
hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe moment nu zic nimic...adica el vn cu fata ma uit la privire(mama ce ochi are...love struck)dupa aia ma uit la maini si la abdomen(aoleu mama ce bunaciune love struck)dupa aia mai jos...hee hee trece de mine ma uit la fund...love strucklove strucklove struck (mama ce as mai pipai...love struck)apoi trece si pleaca...broken heartbroken heart si ma gandesc doar ca nu o sa fie al meu... sadcryingcryingcryingcrying

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Mama uitee ce frumos e tipul asta... e al meuuulaughing

| Dianna a răspuns:

Ce ochi/cur are asta!
laughing

| Ana a răspuns:

"Mama ce bun e, ar merge o data..sau d mai multe ori" rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Cati aniai? mai mult de 18? nu are importanta (dar sa ifie bun si nu doar dargut), zic: ce l-as tavali o data sau ce i-as rupe hainele de pe el sau ce l-as devora ca pe o tarta laughing sper sa nu vada iubi raspunsul asta laughing

| Pho3nix a răspuns:

Fetelor, daca vreti sa sariti pe noi sa ne violati, nu-i absolut nicio problema. Nu ne suparam. Ba chiar va rugam sa faceti asta. laughing

| albastrel a răspuns:

Ahhh ce bun e smugsmugsmug

| AdeLina a răspuns:

Mama ce sexos e asta:Xlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama, da' cate gagici m-au laudat la intrebarea asta... laughing

| Razvan a răspuns:

Nu prea ma bazez pe prima impresie.Doar asa o scurta scanare si apoi o lunga discutie cu prietena mea cea mai buna in care creem scenarii despre elhee hee

| night_crawler explică:

Fetelor hai ca vam pus pe jar cu intrebarea asta laughing

| sHock a răspuns:

Imi place!:X
Si il vreau pentu mine!:X
Atatbig grin
:*

| sHock a răspuns:

Pentru*
scuze emotiilelaughing
:*

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mama ce bun e astarolling on the floor

| den a răspuns:

Ce bun e tipu..merge de o partida rolling on the floor....eu asa zic cu prietena mea big grin.

| marsy a răspuns:

** mmm. ce baietel**!
sh isi intorc kapul la 180 de grade big grin

| dulc3'maria a răspuns:

Uite-te la el ce sweet e ma... pupale-as in both uhhlove strucklove strucklove struck