Am stat la camin in 5 in facultate.
1. Imi luam chilotii in baie, si un halat pana in camera unde ma imbracam,
2 Eu dormeam in pijama.
3. Eu nu, dar un coleg da. Dormea in patul de sus si isi tragea chilotii inainte sa se dea jos.
4. Nu faceam laba deci nu am idee.
5. Un singur coleg a adus fete si ne ruga frumos sa facem altceva pana ne scria pe grup ca a dat gol.
6. Nici vorba, mai ales daca sunteti la faculte diferite e du-te-vino.
Inca nu am intalnit camere de camin cu 2 paturi, toate sunt de la 4-5 paturi in sus.
La dus mergi cu prosopul in jurul barului sau in halat, dupa care faci dus, te stergi si eventaul tragi chilotul curat pe tine.
Dezbracat complet nu este recomandat, ma ales la camin, ca mai sunt controale inopinante noaptea sau dimineata devreme si nu vei sa te trezesti in fata comisiei, in fundul gol.
Cat despre laba, mai rarut ca-i mai dragut, iar in camera este imposibil sa o faci de fata cu atata lume.
Cu adusul fetelor in camera, ramane la latitudinea colegilor de camera, daca va intelegeti sa faceti cu schimbul si sa plece pe undeva 1 ora, cat aduceti pe cineva acolo.
Aici nu-i vorba de sincronizare, ci de intelegere clara intre voi, ca un acord comun facut de toti colegii de camera.
Si daca camera are baie proprie?
Atunci înseamnă că stai la hotel de lux. Și chiar și așa, acasă când faci baie își in curul gol?
Nu pentru ca stau cu părinții momentan, dar dacă în camera sunt doar băieți, teoretic nu ar trebui sa existe rușine, nu?
A trecut ceva timp de cand am terminat facultatea, dar iti vor raspunde oricum:
1. Ieseam din camera cu un prosop si un gel de dus. Ma schimbam in camera.
2. In boxeri daca era cald, cu un tricou pe mine daca era mai frigut.
3. Nu, eram 5 in camera totusi
4. Aici am incredere ca gasesti tu propria modalitate, nu ma bag
5. O singura data am facut asta, i-am rugat pe colegi sa se plimbe putin.
6. Deloc, eram toti pe alt profil
Barajag întreabă: