Niciodata sa nu spui niciodata, cand da iubirea peste tine accepti totul, viata inseamna sacrifici, omul care nu face sacrifici nu poate evolua vreodata
momentan consider ca as vrea ca iubita mea sa nu aiba o varsta mai mare ca mine si sa aiba o varsta mai mica ca mine sau cu 1, 2 an mai mare maxim, dar poate anul viitor o sa am o iubita care sa nu corespunda celor afirmate de mine, asta pentru ca creierele noastre sunt plastice
Ce preferati inalte Sau pitici?
prefer ca fata sa fie mai mica ca mine de ce? ca asa ne induce societatea ca trebuie sa fie, si ca eu imi iau iubita nu iubit, lumea ar rade daca ea e mai inalta, plus unde e protectia aia masculina, daca esti pitic sa fim seriosi, fetele prefera barbat inalti, in toate studiile femeile alegeau barbati inalti majoritatea dintre ele
recomand das experiment filmul
Eu cred ca dragostea nu alege, dar si din punct de vedere logic ar fi mai bine o femeie mai mare. Are mai multa experienta (barbatii sunt mai imaturi) si din punct de vedere sexual este mai bine.
Sincer dacă mă iubește nu cred că contează asta. Dar pe lângă acest lucru e important pentru ea, uni se simt inferiori când vine vorba de înălțime
Mie îmi plac piticele ca sã fiu sincer pentri că au o inimă mare
Dar cum fetele diferă aș prefera să fiu capabil să o pot lua cel puțin în brațe că dacă mă ia ea mă simt ca un copil
Nu prea țin cont de aceste lucruri că nu toate piticele îmi plac cum nu îmi plac nici toate fetele înalte