Depinde de baiat.Sunt barbati de 30 de ani care umbla dupa fete de 14 ani sau mai mici, nu este o regula.Totusi la 14 ani nu mi se pare chiar o idee prea buna sa stai cu unul de 17 si na diferenta de doar 3 anisori nu e deloc mare doar ca la varsta voastra si 1 an conteaza, adica un copil de 12 ani nu e unul de 9, corect? Insa o femeie de 21 si cu un barbat de 24 e aproape cam tot aia.Repet aproape.Deci un baiat de 17 ani se poate uita la o fata de 14, dar posibil sa vrea ceva mai mult de la ea.Adica el la varsta lui este cam dezvoltat si poate intr-o zi o sa vrea sex iar daca acea zi este o zi in care tot 14 ani vei avea atunci nu e momentul perfect.Corpul tau e inca in dezvoltare chiar de vezi asta sau nu, tu o sa mai cresti putin in inaltime, cand o sa fi de varsta lui o sa iti ai inaltimea de adult.Ma rog...acum depinde si cum arati. Daca ai 14 ani si arati de 16, da mai mari sanse sa te placa. Daca ai 14 ani dar arati cam de varsta ta sau chiar mai micuta atunci nu stiu.De exemplu eu stiu o fata de 14 care sta cu unu de 16 (imediat 17) dar ea arata destul de matur pe langa altele. Deci depind mai multi factori si nu poti afla daca baietii prefera fetele mai mici sau mai mari, deoarece intre parintii mei 12 ani diferenta este (tata mai mare) si la alti este de 1 an (mama e mai mare).Dar totusi un baiat de 17 ani e mai aproape de 19 ani decat de 14, posibil sa fie matur pe langa tine.Nu se stie, intreaba-l.Chiar daca eu te consider PUTIN mica poate tu nu, asa ca fa ce crezi ca e bine pentru tine.
urbanghost întreabă:
irioana întreabă: