anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietilor, ce parere aveti despre fetele care se baga in seama, fac primul pas?
Ei bine, eu nu sunt asa, mi-ati putea spune ca sunt chiar orgolioasa sau sictirita, dar astept sa se bage baiatul in seama. De ce? Pentru ca daca are un interes pentru mine, ma va saluta, va dori sa ma cunoasca mai bine. Daca nu, de ce sa ma bag ca proasta unde nu sunt dorita?
Acum ma gandesc ca poate ma insel. In ultimul timp, nu s-au bagat in seama cu mine decat cocalari sau ciudati cu care sincer nu vreau sa am de-a face. Nu stiu, ceva nu merge bine. De vreo jumatate de an nu am mai fost cu nimeni si consider ca sunt ok, inalta, slaba, roscata si simpatica. Nu inteleg. In fine.

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Dacă chiar placi pe cineva e o prostie să aștepți să se întâmple ceva.

Dacă aștepți nu se va întâmpla nimic, așa că ia atitudine.

Ai grijă de tine.(simpatico).

3 răspunsuri:
| Merilynne a răspuns:

Poate faptul ca esti orgolioasa atrage cocalari si ciudati. Unii baieti prefera fetele care nu se lauda prea mult, si sunt de treaba.
Eu nu inteleg care este problema sa faca o fata rimul pas? Sincera sa fiu, eu l-am intrebat pe prietenul meu daca vrea sa stea cu mine si nu a mai murit nimeni din asta.

| vladelvis a răspuns:

Stii,băieților le plac fetele care fac ele primul pas(asa sunt si eu)dar si tu trebuie sa vorbesti mai mult cu baieti sa nu te creada o orgolioasa, de exemplu daca vad o fata care nu vorbeste cu mine sau cu alti nu vorbesc nici eu cu ea, dar daca vad o fata care ma saluta mereu vorbeste cu mine desigur ca-mi place, deci trebuie sa vorbesti mai mult cu toti baieti.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat