De fapt ctiticul ma place pe mine, dar nu vrea sa recunoasaca ...deci ca mine arata fata ideala pentru el
Fata ideala? ca fata asta :)--> http://www.youtube.com/watch?v=uIvNB3WnvFs
caracter...hmm...sa nu fie "cicalitoare"...si sa fim pe aceiasi lungime de unda...si eventual...cand incet incet ma decolorez...sa puna mana pe pensula si sa mai "mazgaleasca" putin cu niscaiva culori...ca altfel ma alb-negresc.
Ok.deci criticul...pe care o vrei? ...sau mai bine pe amandoua...hmmm.ce zici?
@criticul adica asa arat eu pentru tine?
bineeeeeee...las' ca dau eu de tine! :p
@inna deci deja se declara razboi! criticul ma place pe mine! punct! ai inteles?
sau vrei sa ne luam la fight?
Draga @inna te minte! cu mine vb in fiecare zi si imi zice ca sunt unica pentru el! asa ca no chance baby!
@criticul declara-mi iubirea aici si acum sa afle toata natiunea TPU! hai nu fi timid! stiu ca asta iti doresti si tu, sa afle toata lumea ca pe mine ma iubesti
@tweety neeeahhh nu e de matrimoniale...aici se tine razboi...se disputa dragtostea lu criticul
Nu exista fata ideala, existi tu.Baietilor le plac fetele naturale nu cele care vor sa fie altcineva.
@adriana_sw33ty si @inna. ambele pareti prea cicalitoare pentru a fi fata ideala. )
Fizic am mai descris-o odata: bruneta (de preferat creata ), ten creol, ochii verzi sau caprui, de inaltime medie si cu un corp perfect! Dpdv moral sa fie sincera, sa aiba inceredere in mine, sa ma iubeasca si sa nu stea cu gura (si ochii) pe mine )
mihai186199 întreabă:
Bittersweett întreabă:
Marius339 întreabă: