Ca ai cunboscut unul, doi hai maxim 3 si nu au suferit...lumea nu se rezuma la ei.Pe pamantul asta sunt milioane de baieti.Stii un sentiment ce nu tine cont de sex, varsta sau culoare? E dragostea.Ataca pe oricine si lasa aceleai urme in sufletele tuturor
Eu cred ca tu suferi si ai chef sa te iei de vreun baiat acum sau unul sa iti zica vreo poveste din aia pana la lacrimi, te va face sa intelegi ceva? sa te simti mai bine? Fiecare experimenteaza o relatie, decursul acesteia, despartirea in propria maniera nu te ajuta cu nimic sa stii ce au facut unii, ce ar face si cum au trait.Si ei sufera nu ca femeile poate dar o fac in tacere, pentru barbati sa planga ca disperatii cum face o femeie oriunde si la orice cuvant este o slabiciune nu mai zic ca este penibil asa ceva.Fiecare in parte are un fel de a se manifesta unii plang, altii ies cu altele imediat dupa o despartire, altii nu e un fel de a merge inainte si faci orice doar sa nu te simti si sa arati ca esti ranit.Si da te contrazic cand e iubire intre doua persoane ambii sufera, doar pentru ca nu plange in fata ta, nu se arunca de la etaj sau cine stie ce prostii asta nu inseamna ca nu o face.Iti faci atatea griji despre celalalt incat uiti de tine, ai grija ca tu sa nu suferi, ca tu sa nu plangi nu sa o faca celalalt ca daca el o face tu cu ce te alegi? Doar asa sa iti hraneasca tie orgoliul nu se poate.
Abia astept si eu sa vad ce vor spune pentru ca chiar nu inteleg de ce eu in timp ce stau si sufar ca proasta pe el il doare la baschetii, nu are nici-o treabao data macar o data de ar suferii si el ca sa vada ce inseamna sa plangi ca proasta noptii intregi si sa nu mai poti intelege nimic sa fii un strain in propia lume si viata plina de suferinta si tristete scuze dar chiar nu mai pot suporta!
@ xena, mi-a placut ceea ce ai avut de spus!
Ai dreptate in mare parte... dar sa stii ca nu am pus aceasta intrebare ca sa ma iau de baieti. Am vrut doar sa inteleg chestia asta mai bine si acum am realizat.
Multumesc tuturor! .
Eu una, cred ca sufera si ei.doar ca ei sunt mai tari si nu arata asta.de unde stii ca ei cand sunt acasa singuri si nu ii vede nimeni nu se descarca? Nici noi fetele nu suferim dupa o relatie daca aceasta nu a insemnat mult pentru noi si desigur exista si baieti care doar isi bat joc. dar cum am zis. unde sunt sentimente adevarate si puternice ei sufera dar nu arata asta si asta nu o spun ca asa ma tunat pe mine capul.am vorbit cu multi baieti pe tema asta.chiar si cu actualul meu iubit.
darkknight9 întreabă: