| AnneMarriie a întrebat:

Baietilor le plac fetele care au cosuri? dar care nu prea se vad.ca isi da cu fond de ten
as vrea sa stiu daca au ceva in legatura cu asta happy

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Bhai Tudor din ceea ce zi zis se vede ca n-ai minte fratestraight face. Cosurile nu trec daca te speli cu sapun, pe ce lume traiesti? Din raspunsul tau se vede ca esti putin{mai mult} fustratstraight face.
Intr-un timp, mai exact iarna aveam si eu un fel de borbonele, dar mi-au trecut.Pe atunci foloseam fond de ten si crede-ma ca cine m-a placut m-a placut si cu fond de ten si farahappy. Baietilor la plac naturaletea{in general} insa daca ai mari probleme cu tenul nu vad care ar fi problema daca folosesti fond de ten.
Cam au legaturastraight face din pacate, majoritatea omenirii din ziua de azi{mai ales baietii fara materie cenusie} vor ca fata de langa ei sa fie perfecta{fizic} ceea ce inseamna ca fara cosuri ar fi mult mai ok. Dar, ti-am zis, eu cand am avut probleme mari{ingrozitoare chiar} cu tenul, totusi, am avut destui baieti si-mi permiteam sa am un baiat langa minestraight face.

Bafta.

| Millis a răspuns (pentru nobody_9468):

Bine ar fi sa treaca cu sapun

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Daca intr`adevar te place.nu conteaza daca ai cosuri sau nu.in fine.asta nu mai e adevarat in zilele de azi thinking daca nu se prea vad e okhappy

| BRoxana a răspuns:

Fratee, dar nu numai fetele au cosuri! si baietii au cosui, daca ai 3 cosuri pe frunte nu inseamna ca vaai nu te plac baietii care la randul lor au cosuri, toata lumea are cosuri mai devreme sau mai terziu chit ca puncte negre, cosuri mari, normal ca unui baiat nu-i place o fata cu acnee big pe toata fata, dar 2-3 cosuri nu sunt o tragedie happy

| Denisa a răspuns:

Normal ca daoh go on Defectele il fac special pe un om. Iar daca ai iubit si peste noapte te faci cu cateva cosuri fi sigura ca nu te parasestelaughing Nu pentru toata lumea aspectul dominalaughing Si cum a zis si ciufix...nu doar fetele au cosuri:* Daca un baiat are cosuri sa inteleg ca nu mai il placi? Abig grin si nu zic nimic baietii daca te dai cu fond de ten, atata timp cat nu iti aplici o masca groasa de 15 cmlaughing