anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieților le plac fetele vorbarete? Dar cele perverse?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cand aveam varsta ta imi placea fetele doar pentru sex, acum caut si fete cu ceva creier, da e adv ca alea perverse sunt mai bune si in pat si ca personalitate, alea perverse sunt mai sincere ca cele timide care doar profita de tine atat, una perversa e directa stie ce vrea, cei place, iti spune din prima

| Vikaa a răspuns:

Vorbind din perspectiva mea, ca fata, din cati baieti am intalnit toti le placeau de mine ca sunt vorbareata si nu ma opresc, eu sunt mix si perversa si vorbareata; D

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Băieților le plac fetele vorbarete? Mie da.
Dar cele perverse? Mie nu.

| llleo a răspuns:

Depinde de băiat. Bănuiesc că fiecare avem gusturi diferite, însă perverse nu-mi plac. Îmi plac fetele cu adevărat FETE care dau dovadă de feminitate.

| ihnei a răspuns:

Mie-mi plac tarfele bete

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Depinde de băiat.
Sunt unii cărora le plac fetele perverse și sunt alții cărora le plac fetele cuminți.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Depinde de băiat.

| OldSoul a răspuns:

Depinde cat de vorbarete.

Daca-s genu ala "mult, prost, si fara rost" nu, ca te bat la cap.

In schimb, daca sunt sociabile, daca vorbesc cu o limita, da, imi plac, chiar mult.

Cat despre cele perverse, da, personal imi plac, insa atat timp cat sunt perverse cu persoanele cu care au o conexiune, adic intr-un cerc restrans. Sa zic ea, cu prietenele ei, si cu iubitul.
Daca ea e perversa cu mine, si e perversa si cu alti tipi cu, care vorbeste, atunci e prea mult, si imi displace.

Întrebări similare