Cand aveam varsta ta imi placea fetele doar pentru sex, acum caut si fete cu ceva creier, da e adv ca alea perverse sunt mai bune si in pat si ca personalitate, alea perverse sunt mai sincere ca cele timide care doar profita de tine atat, una perversa e directa stie ce vrea, cei place, iti spune din prima
Vorbind din perspectiva mea, ca fata, din cati baieti am intalnit toti le placeau de mine ca sunt vorbareata si nu ma opresc, eu sunt mix si perversa si vorbareata; D
Depinde de băiat. Bănuiesc că fiecare avem gusturi diferite, însă perverse nu-mi plac. Îmi plac fetele cu adevărat FETE care dau dovadă de feminitate.
Depinde de băiat.
Sunt unii cărora le plac fetele perverse și sunt alții cărora le plac fetele cuminți.
Depinde cat de vorbarete.
Daca-s genu ala "mult, prost, si fara rost" nu, ca te bat la cap.
In schimb, daca sunt sociabile, daca vorbesc cu o limita, da, imi plac, chiar mult.
Cat despre cele perverse, da, personal imi plac, insa atat timp cat sunt perverse cu persoanele cu care au o conexiune, adic intr-un cerc restrans. Sa zic ea, cu prietenele ei, si cu iubitul.
Daca ea e perversa cu mine, si e perversa si cu alti tipi cu, care vorbeste, atunci e prea mult, si imi displace.
ItsMe6969 întreabă:
ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: