anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietilor le pot place fetele care nu sunt foarte feminine, adica nu prea se machiaza, nu poarta pantofi cu toc, fuste si alte chestii, dar cu o personalitate frumoasa :-)?

6 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Mie unul imi place cel mai mult asta la o fata, si nu inseamna ca nu e feminina, ba din contra.Mult mai feminina decat restul happy

| nesuferit a răspuns:

E bine ca ai personalitate frumoasa, da conteaza si cum arati

| Maddiie a răspuns:

M-ai descris complet aici!
Eu am fost singura la banchet care nu s-a machiat, am purtat tocuri dar doar de 5 cm.
Chiar daca nu ma machez, nu port tocuri pe strada si nici fuste, am o relatie de 8 luni + cu un baiat care tine cont si de personalitatea mea si nu-mi reproseaza niciodata ca nu sunt feminina.
Mai sunt si baieti asa, doar ca sunt mai greu de gasit happy

| GoBackInFuture a răspuns:

Pentru mine sincer, nu mi-ar placea o fata descrisa de tine mai sus, pentru ca asta nu ar fi o fata, acum nu zic ca ar trebui tot timpul sa se machieze sau sa poarte numai fuste si pantofi cu toc. Zic doar atunci cand este nevoie sa fie si ea mai feminina. De exemplu cand merge in oras, sau are vreo intalnire, ar trebui sa se macheze putin si sa incerce sa poarte ceva mai specific femeilor (o fusta, ceva) Acum depinde si de fiecare baiat in parte, sigur ca exista si cineva care sa placa o astfel de fata undeva, dar cred ca majoritatea ar prefera sa fie cu modificarile mele de mai sus. In legatura cu personalitatea, da, orice fata are o personalitate frumoasa. Mult succes!

| thefighter1 a răspuns:

A nu te machia excesiv, a nu purta tocuri/fuste/alte chestii nu inseamna ca nu esti feminina

| MihaelaRamona a răspuns:

Parerea mea este ca poti fi o persoana frumoasa si daca nu porti pantofi cu toc sau nu stiu ce fuste. Bineinteles ca putin machiaj nu strica. Chiar daca te bazezi pe naturalete sa zic asa, e nevoie de putin mai mult. O schimbare e mereu binevvenita! aa...si cateodata personalitatea nu e suficientasad